Mindfulness in Katwijk

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Katwijk - Claudia van den Oever

Ik ben Claudia van den Oever en Mindful Run® instructeur in de gemeente Katwijk.

 

Ik geef de Mindful Run® en Mindful Walk/Run cursus. Daarnaast ben ik ook nog actief als personal trainer.

 

Je kan mijn Facebook pagina of Instagram pagina bezoeken, hier vind je meer info wat we o.a. gaan doen in de 5-weekse cursus.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via

e-mail claudiavandenoever@hotmail.com

 

 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.