Mindful Walk Hof van Twente

Welkom op mijn pagina van Mindful Run

 

Ik ben Simone Kroeze en Mindful Run® instructeur in de gemeente Hof van Twente ( Goor, Delden, Ambt Delden, Diepenheim, Markelo) Maar naast deze plaatsen is het natuurlijk voor iedereen mogelijke om bij mij een cursus te volgen.

 

 Ben jij op zoek naar een leuke manier om je conditie te verbeteren, maar ben je geen sportschool type? Ben jij een beginnende loper of een geoefende loper? Ben je graag buiten? Wil je lekkerder in je vel zitten en leren daarbij leren je eigen grenzen te bewaken? Wil je graag weer fit en energiek zijn? Dan is Mindful Walk echt iets voor jou!

 

Wat is Mindful Walk?

Met een cursus Mindful Walk draait het niet om de afstanden die je loopt. Ook hoef je geen goede getrainde loper te zijn. Het is voor iedereen toegankelijk. Maar het is niet iets wat je zomaar doet. Het is een proces naar een betere versie van jezelf. Tijdens de cursus gebruiken we verschillende ademhalingstechnieken, yoga en wandeltechnieken. Alles wat je leert in de cursus is toepasbaar in je dagelijkse leven. Het enige wat je nodig hebt is jezelf, goede schoenen om mee te lopen en kleding waar je lekker in kunt bewegen. We gaan de natuur in om zo even helemaal alleen met jezelf bezig te zijn.

 

Voor wie?

Deze cursus is voor iedereen geschikt, omdat we geen lange afstanden lopen. Je krijgt handvatten om makkelijker om te kunnen gaan met moeilijke en stressvolle situaties, die je ook tijdens je werk en dagelijkse leven toe kunt passen. Iedereen ervaart deze cursus anders. Je haalt er uit wat voor jou op dit moment belangrijk is in het leven. Het is een cursus die eigenlijk iedereen ieder jaar zou moeten doen. Een echt een cadeau voor jezelf. Want ben jij goed voor jezelf en zit je lekker in je vel, dan straal jij dat uit en kun je er ook voor een ander zijn!

 

Praktische informatie

Een cursus Mindful Walk heeft 5 lessen van 1 tot 1,5 uur. Iedere les heef een ander thema en weer nieuwe tips en tricks. De 5 lessen zullen in de natuur rondom Goor gegeven worden.

De kosten van de cursus bedragen voor een groep van maximaal 10 personen:  95,00 per persoon.

Wil je liever individueel de cursus volgen? Dat kan, het zijn dan 4 lessen van 1 tot 1,5 uur! De kosten daarvoor zijn € 145,00.  Wil je samen met je kind een cursus Mindful Walk volgen?  De kosten in groepsverband zijn 142.50 ( ouder en kind) maximaal 10 personen. Liever alleen samen met je kind, dan zijn de kosten voor 4 lessen van 1 tot 1,5 uur  195.00

 

Werk jij bij een werkgever die iedere werknemer de gelegenheid geeft om aan zijn mentale welzijn te werken? Ook hier heb ik mogelijkheden voor. Neem gerust contact met mij op, om samen te kijken hoe we vanuit jouw werk een Mindful Walk clinic kunnen starten voor jouw en jouw collega’s.

 

  

Naast Mindful Run® instructeur in de Hof van Twente heb ik een eigen praktijk en begeleid ik mensen naar een gezond gewicht en een nieuw eetpatroon. Wil je meer hierover lezen ga dan naar: https://www.1op1dieet.nl/simone-kroeze/goor-simone-kroeze?source=search of ga naar mijn facebook pagina  of mijn website www.simonekroeze.nl.

 

Je kunt ook altijd contact met mij op nemen door een whatsapp bericht te sturen of te bellen naar: 06-12935336 of een mail te sturen naar: simonekroeze@praktijkjij.com

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder ik zal binnen 2 werkdagen contact met je op nemen.