Mindful Walk Hoensbroek, Brunssum en Beekdaelen

Wil je je aanmelden voor een Mindful Walk cursus in Hoensbroek, Brunssum of Beekdaelen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Carla Paters. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. Let op: controleer ook je spam box! De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde wandelaar.

  

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Kosten voor een kennismakingsclinic zijn € 15,- inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier

Carla is naast Mindful Run Instructeur ook Wandelcoach volgens de MFR-methode. Neem contact op met feel-leef@hotmail.com of laat je gegevens achter en Carla neemt contact met je op.

 

Bij interesse in cursus Mindful Walk in teamverband (minimale deelname vijf personen) is het ook mogelijk een moment in overleg in te plannen. Stuur gerust even een berichtje naar feel-leef@hotmail.com of laat je gegevens achter.

 

Na de carnaval gaan we weer van start. Ga je 5 weken met ons mee op pad? Een moment voor jezelf, in stilte, je hoofd leegmaken, genietend van de natuur.

Iedere week een ander thema. Startlocatie: Prins Clausstraat 42 in Hoensbroek; Praktijk FEEL💖LEEF, voldoende parkeer gelegenheid. Voor meer info kijk op onze site of  meld je hieronder aan. www.feel-leef.com

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.