Mindful Walk Hoensbroek, Brunssum en Beekdaelen

Wil je je aanmelden voor een Mindful Walk cursus in Hoensbroek, Brunssum of Beekdaelen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Carla Paters. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. Let op: controleer ook je spam box! De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde wandelaar.

  

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Kosten voor een kennismakingsclinic zijn € 15,- inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier

Carla is naast Mindful Run Instructeur ook Wandelcoach volgens de MFR-methode. Neem contact op met feel-leef@hotmail.com of laat je gegevens achter en Carla neemt contact met je op.

 

Bij interesse in cursus Mindful Walk in teamverband (minimale deelname vijf personen) is het ook mogelijk een moment in overleg in te plannen. Stuur gerust even een berichtje naar feel-leef@hotmail.com of laat je gegevens achter.

 

Heb jij je voorgenomen om in de herfst te genieten van de mooie kleuren van de natuur?Dan bof je! Wij gaan weer van start met een herfst Mindful Walk 5 weekse op de maandag avond. Ga je met ons mee?

 

Wil jij:

💖Lekker buiten wandelen

💖Makkelijker leren omgaan met stress

💖Voelen dat je leeft en plezier maken

💖Bewuster zijn van je eigen grenzen

💖Meer rust en energie hebben

💖Positiever in het leven staan

💖In het moment leven en genieten

💖Een gelukkiger en gezonder leven leiden

Beantwoord je een of meer van de bovenstaande vragen positief?

Ga dan mee op onze 5 weekse Mindful Walk cursus. Gun jezelf dit cadeau.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.