Mindfulness in Hilversum

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Hilversum - Han Baeten

Mindful Run Hilversum met Han Baeten

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! 

 

Ik ben Han Baeten en Mindful Run® instructeur in de gemeente Hilversum. 

 

Ik geef de Mindful Run cursus. Naast Mindful Run® instructeur werk ik ook als Runningtherapeut en Stress- en Burn-outcoach 

  

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.loopjezelfbeter.nl of naar mijn facebookpagina https://www.facebook.com/Loopjebeter

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via

e-mail info@loopjezelfbeter.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-128 218 93

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Bedrijven kunnen voor workshops en Mindful LunchWalks een offerte op maat krijgen.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Meer inhoudelijke informatie over de Mindful Run cursus vind je door op deze link te klikken.