Mindful Run cursus Heusden/Vlijmen/Drunen

Wat leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen! Ik stel me graag even aan je voor.

 

Mijn naam is Marlene Spoorenberg en ik ben Mindful Run® instructeur in de gemeente Heusden (incl Vlijmen en Drunen). Ik geef de Mindful Walk- en de Mindful Run cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur werk ik als burn-out coach, holistisch coach en trainer. Met al 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven weet ik als geen ander wat je nodig hebt om in je kracht te komen en weer energie te krijgen. Maar ook privé is het soms zoeken naar balans. Ik help je graag op weg.

 

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op mijn website of neem direct contact met me op:

website: http://www.m-balance.nl

facebook: https://www.facebook.com/m.balance.nl

e-mail: mindfulrun@m-balance.nl

 

Mindful Walk is een bijzonder fijne en effectieve manier om in beweging te komen, bewuster te ademen en weer in balans te komen. En dat zorgt voor minder stress en meer energie en ontspanning. Het is voor iedereen: maakt niet uit welke leeftijd, wat je geslacht is en of je wel of geen conditie hebt.  Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 pp. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,00 pp.

 

Wegens COVID-19 is het ook mogelijk de Mindful Run / Mindful Walk ONLINE (via Zoom) te doen. De voor- en nabespreking zijn online en je kiest zelf wanneer je jouw individuele Run of Walk die dag inplant. Dit programma bestaat uit 4 individuele online bijeenkomsten en kost €145,00. Na afronding ben je van harte welkom om kosteloos aan te sluiten bij een van de 5-weekse cursussen.

 

De Mindful Walk cursus is tevens zeer geschikt om in te zetten in een bedrijfstraject om verzuim en spanning op de werkvloer tegen te gaan. Ook een eenmalige clinic verzorgen, of een cursus op maat behoort tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. Inhoudelijke informatie over de cursussen vind je hier