Mindful Run cursus Heumen

De clinics van 31 augustus en 15 september moet ik verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum/ tijdstip. Ik ben helaas even 'uit de running' ivm lichte hersenschudding door een huis-tuin-keuken ongelukje. Wordt vervolgd...... Sportieve groet, Femke

 

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in de omgeving van Heumen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Femke Faasse, eigenaar van Focus; Inspiratie in Beweging. Zij verzorgt de Mindful Run cursus in Heumen. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.    

Een Mindful Run of Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Kosten van een kennismakingsclinic bedragen €15,-. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Naast dit reguliere aanbod zijn er regelmatig andere bijzondere Mindful clinics in de regio. Deze worden aangeboden onder de naam Mindful Run - Rijk van Nijmegen. Kijk voor het actuele aanbod op:  Rijk van Nijmegen.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.