Mindful Walk Hengelo - Maartje Moekotte

Welkom! Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Maartje Moekotte en Mindful Walk instructeur in de gemeente Hengelo (O) . Ik geef de Mindful Walk cursus. Naast Mindful Walk instructeur ben ik Vitaliteits- en Bewustzijnscoach.

 

Ik begeleid, inspireer en motiveer mensen naar een vitaler leven. Dit doe ik d.m.v. wandelcoachings die gericht zijn op emotie, mindset, bezieling en daadkracht. Daarbij zijn voeding, beweging, ontspanning ook van groot belang in mijn trajecten.

Het cirkeltje is nu rond met het aanbieden van de Mindful Walk cursussen.

 

Met veel plezier, enthousiasme en empathie geef ik deze cursus om jou samen met de medecursisten weer een stapje verder te helpen naar een bewuster leven. Van een vol hoofd naar een vol hart! Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.maartjemoekotte.nl of naar mijn Facebookpagina @maartjemoekotte.coaching. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@maartjemoekotte.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-25205635

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p.  Indien je interesse hebt in een Mindful Walk cursus speciaal op maat voor bedrijf, neem dan contact met mij op voor een passende offerte. Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier.