Mindfulness in Noordwest Veluwe

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run Harderwijk, Nunspeet en Ermelo (Noordwest Veluwe) - Jolanda de Bruin en Dennis Leemeijer

Hartelijk welkom bij ‘Mindful Run Harderwijk, Nunspeet en Ermelo’.

 

Wil je je aanmelden voor een 5-weekse Cursus Mindful Run - of Mindful (Power)Walk of een  Clinic in Harderwijk, Nunspeet of Ermelo? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan bij ons terecht. Wij zijn Jolanda de Bruin en Dennis Leemeijer en verzorgen de Mindful Run- en Mindful (Power)Walk Cursussen. Je ontvangt van ons altijd binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil je meer informatie over de Cursus? 

Email: info@mindfulrunharderwijk.nl  

Facebook: Mindful Run Harderwijk

 

Hieronder is te lezen wanneer de Cursussen of Clinics worden aangeboden en in welke plaatsen. Het is mogelijk om in iedere aangeboden plaats in te schrijven! 

 

Bij Mindful Run Harderwijk kun je privé of zakelijk ook terecht voor Mindful Run Wandelcoaching. Wil je hier meer over weten, kijk dan op https://www.mindfulrun.nl/mindful-run-coaching/.

Voor meer informatie op maat kun je vrijblijvend onderstaand formulier invullen.

 

Hieronder is te lezen wanneer de Cursussen of Clinics worden aangeboden en in welke plaatsen. Als er op dit moment geen cursus wordt aangeboden in jouw plaats van voorkeur, kun je ook altijd Inschrijven en deelnemen aan een cursus in een andere plaats waar wel een cursus gaat starten. Het is wellicht ook verrassend om een keer in een hele andere  omgeving te wandelen of hard te lopen. Kijk regelmatig even op deze pagina of op onze website www.focusopbewegen.nl het actuele aanbod.