Mindful Run Harderwijk, Nunspeet en Ermelo (Noordwest Veluwe) - Jolanda de Bruin en Dennis Leemeijer

Hartelijk welkom bij ‘Mindful Run Harderwijk, Nunspeet en Ermelo’.

 

Wil je je aanmelden voor een 5-weekse Cursus Mindful Run - of Mindful (Power)Walk of een  Clinic in Harderwijk, Nunspeet of Ermelo? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan bij ons terecht. Wij zijn Jolanda de Bruin en Dennis Leemeijer en verzorgen de Mindful Run- en Mindful (Power)Walk Cursussen. Je ontvangt van ons altijd binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Een 5-weekse Mindful Run- of Mindful Walk Cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De kosten bedragen € 95,– inclusief BTW.

 

Wil je meer informatie over de Cursus? 

Email: info@mindfulrunharderwijk.nl  

Facebook: Mindful Run Harderwijk

 

Hieronder is te lezen wanneer de Cursussen of Clinics worden aangeboden en in welke plaatsen. Het is mogelijk om in iedere aangeboden plaats in te schrijven! 

 

Bij Mindful Run Harderwijk kun je privé of zakelijk ook terecht voor Mindful Run Wandelcoaching. Wil je hier meer over weten, kijk dan op https://www.mindfulrun.nl/mindful-run-coaching/.

Voor meer informatie op maat kun je vrijblijvend onderstaand formulier invullen.

 

Hieronder is te lezen wanneer de Cursussen of Clinics worden aangeboden en in welke plaatsen. Als er op dit moment geen cursus wordt aangeboden in jouw plaats van voorkeur, kun je ook altijd Inschrijven en deelnemen aan een cursus in een andere plaats waar wel een cursus gaat starten. Het is wellicht ook verrassend om een keer in een hele andere  omgeving te wandelen of hard te lopen. Kijk regelmatig even op deze pagina of op onze website www.focusopbewegen.nl het actuele aanbod.