Mindful Run Harderwijk, Nunspeet en Ermelo (Noordwest Veluwe)

 

 

 

Wil je je aanmelden voor een 5-weekse cursus Mindful Run - of Mindful (Power)Walk, voor een Ouder-Kind clinic of voor een Mindful trailRun clinic in Harderwijk, Nunspeet of Ermelo? Of ben je geïnteresseerd in individuele Mindful Run Wandelcoaching? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Jolanda de Bruin of Dennis Leemeijer. Zij verzorgen de Mindful Run- en Mindful (Power)Walk cursussen, clinics en Wandelcoaching. Je ontvangt van hen binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

 

De Mindful Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. De (Power)Walk cursus is er voor jou, als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kúnt hardlopen en toch in beweging wilt zijn zonder overbelasting van jouw spieren en gewrichten.  

 

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run of -Walk cursus, of voor een Clinic in Harderwijk, Nunspeet of Ermelo? Vul dan het onderstaande formulier in. 

 

Een 5-weekse Mindful Run- of Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus of Clinic? Mail met info@mindfulrunharderwijk.nl  of kijk op Facebook (Mindful Run Harderwijk) of  klik hier.

 

 

 

 

 

Bij Mindful Run Harderwijk kunt u ook terecht voor Mindful Run Wandelcoaching. Wilt u hier meer over weten, kijk dan op https://www.mindfulrun.nl/mindful-run-coaching/.

 

Voor meer informatie op maat kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen.

 

Hieronder is te lezen wanneer de cursussen worden aangeboden en in welke plaatsen. Het is mogelijk om in iedere aangeboden plaats in te schrijven! 


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.