Mindfulness in Hardenberg

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk Hardenberg - Fiola van der Pijl

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wil je je aanmelden voor een cursus, maak dan onderaan deze pagina een keuze.

 

Ik ben Fiola van der Pijl en Mindful Run® instructeur in de gemeente Hardenberg.  

 

Ik geef de Mindful Walk - en de Mindful Run cursus.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p. Een kennismakingscli-nic duurt 1,5 uur en kost €15,00 p/p. We starten in afstemming vanuit het Vechtpark (Park-weg) of Baalderveld.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: mindfulrun.fiola@gmail.com

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.