Mindful Walk cursus Emmen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Marise Galestien-Campfens en Mindful Run® instructeur in de gemeente Emmen. Ik geef de cursus Mindful Walk in groepsverband, de 1 op 1 individuele begeleiding en de Online cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik basis Mindfulness trainer. Mijn vorige werkervaringen heb ik opgedaan als commercieel verpleegkundige m.n. in de longzorg binnen de huisartsenpraktijk.

Ook ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out, daardoor ik heb ervaren wat minder energie en stress met je doet. Mij heeft mindfulness, ademhalings-technieken en wandelen, zonder prestatiedruk in de natuur, weer nieuw energie en minder stress gegeven! Mijn missie is om jou kennis te laten maken met mindfulness en ademhalingstechnieken terwijl je wandelt in de buitenlucht. Kom ook meer energie en minder stress ervaren, gezamenlijk en met plezier!

 

De clinics zijn in augustus, voor zorgpersoneel in augustus GRATIS ( op vertoning van hun zorg-pas) als dank voor hun grote inzet tijdens de Corona-cris

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.buitenburo.nl of naar mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/BuitenBuro.mindfulness/  Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail info@buitenburo.nl

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.