Mindful Walk cursus Emmen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Marise Galestien-Campfens en Mindful Run® instructeur in de gemeente Emmen. Ik geef de cursus Mindful Walk in groepsverband, de 1 op 1 individuele begeleiding en de Online cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik basis Mindfulness trainer. Mijn vorige werkervaringen heb ik opgedaan als commercieel verpleegkundige m.n. in de longzorg binnen de huisartsenpraktijk.

Ook ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out, daardoor ik heb ervaren wat minder energie en stress met je doet. Mij heeft mindfulness, ademhalings-technieken en wandelen, zonder prestatiedruk in de natuur, weer nieuw energie en minder stress gegeven! Mijn missie is om jou kennis te laten maken met mindfulness en ademhalingstechnieken terwijl je wandelt in de buitenlucht. Kom ook meer energie en minder stress ervaren, gezamenlijk en met plezier!

 

Vanuit Mindful Run Nederland is, in afstemming met het RIVM, een aanbod gemaakt voor de periode dat we de reguliere groepsactiviteiten niet kunnen aanbieden. Je kunt bij mij een individuele 4-weekse Mindful Walk cursus volgen.

Je kunt kiezen voor de volgende twee opties:

 

o De 1-op-1 cursus waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 45-60 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.

o Een Online cursus met mijn betrokken begeleiding op afstand. We starten met een telefonische voorbespreking (+/- 25 min), je ontvangt een huiswerkmail en gaat zelf aan de slag met de training(duur naar eigen invulling). Vervolgens hebben we een telefonische nabespreking (+/- 25 min.). We plannen de besprekingen naar wens en mogelijkheden in. De kosten voor beide varianten zijn €145,- voor vier weken. Dit is inclusief intake, begeleiding en samenvattingen van de lessen.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.buitenburo.nl of naar mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/BuitenBuro.mindfulness/  Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail info@buitenburo.nl

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.