Mindful Walk Ede - Ingrid Dirks

Hee Hallo, Ik ben Ingrid Dirks, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

  

Ik ben Mindful Walk instructeur in de gemeente Ede. In mijn bedrijf Mindful& More begeleid en coach ik mensen in hun vitaliteit en leefstijl.

 

Naast Mindful Walk én Powerwalk trainer, ben ik ook wandelcoach. Alle activiteiten die ik aanbied zijn buiten én in beweging. Door te bewegen ontstaat er ruimte in je hoofd, je lijf en je hart...  

 

 

Dit is mijn Mindful Walk aanbod:

  

Mindful Walk Clinic: een eenmalige kennismakingsclinic van 1,5  uur voor €15,- per persoon (incl. BTW).

 

Mindful Walk cursus: een vijfweekse cursus waarin we door te bewegen ruimte maken in ons hoofd, lijf en hart door mindfulness, ademhalingstechnieken en lekker te ZIJN in de natuur. Kosten € 95,- per persoon (incl. BTW).

 

Mindful On Wheels: Kun jij niet wandelen omdat je in een rolstoel zit én wil je toch mee naar buiten? Zelfde concept als de 5-weekse Mindful Walk, alleen zijn de oefeningen aangepast op jou in je rolstoel. Ook een leuke cursus om samen met je man/vrouw/vriend/vriendin/broer/zus te doen om zo samen Mindful Bewegen te ervaren. 

 

Mindful Walk & Coaching: Persoonlijke wandel-coaching. Tarieven op website (www.mindfulmore.nl).

 

Mindful Lunch Walk: Een maatwerk clinic of cursus voor bedrijven. Tarieven op aanvraag.  

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.mindfulmore.nl. Op mijn sociale media accounts kun je volgen wat ik zoal doe om vitaal te ZIJN… Mijn Facebookpagina en Instagram. Je kunt contact met mij opnemen via e-mail: info@mindfulmore.nl en mij bellen op mijn mobiele nummer: 

06-22544207.

   

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.