Mindfulness in Dronten

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Dronten - Ingrid Prent

Mindful Run Dronten met Ingrid Prent

Superleuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Ingrid Prent, Mindful Walk instructeur in de gemeente Dronten. Hiernaast help en coach ik vrouwen bij (chronische) stress en burn-out en ben ik eigenaar van De Gezonderie.

 

 Dit is mijn Mindful Walk aanbod: 

  • Mindful Walk Cursus: Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p. Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.
  • Een individuele cursus, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag naar de mogelijkheden.  
  • Mindful Walk & Coaching: persoonlijke coaching voor vrouwen met stress en burn-out. Tarieven op aanvraag.
  • Mindful Lunch Walk: een maatwerk clinic of cursus voor bedrijven. Offerte op aanvraag.

Wat je kunt verwachten:

Wandelen, beter ademen, mindfulnessoefeningen en FUN. Ik ben ervan overtuigd dat je verrast zult zijn hoe je met eenvoudige oefeningen veel resultaat kunt bereiken voor minder stress en meer energie. En die glimlach op je gezicht na afloop? Die is inbegrepen. 😊. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken. 

 

Wil je meer over mij en mijn werk lezen dan kun je ook een kijkje nemen op www.vooreengezondleven.nl of op mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/degezonderie.

Stuur me gerust een mailtje als je vragen hebt: ingrid@vooreengezondleven.nl of bel/app me op:

(06) 2256 4438.