Mindful Walk cursus Dronten

Hallo, wat leuk dat jij geïnteresseerd bent in Mindful Walk in Dronten. 

  

Mijn naam is Miriam Breg-van Stokkom. In de tweede helft van mijn leven ga ik me inzetten om mensen te begeleiden naar meer vitaliteit.

  

In 2018 ben ik gestart als Leefstijl- en Vitaliteitscoach. Bij mijn werkzaamheden als coach, maar ook in mijn eigen proces van verandering, merkte ik dat het heel fijn is om buiten te zijn. De natuur helpt om gedachten op een rij te krijgen, te ontspannen en om bewuster te zijn. De natuur nodigt uit om stappen te zetten. 

De opleiding Mindful Walk instructeur maakt dat ik mijn passie op een laagdrempelige en prettige manier met een grotere groep kan delen. 

 

Heel graag laat ik jou kennis maken met de Mindful Walk methode in het Wisentbos in Dronten!

De combinatie van mindfulness, ademhalingstechniek, wandelen en plezier dragen bij aan ontspanning en bewustwording. Uit het hoofd, in het lijf!

De ademhalingstechniek die ik je leer draagt zeker bij aan meer energie en minder stress!

 

Voorafgaand aan de cursus organiseer ik vaak een kennismakingsclinic van 1,5 uur, eveneens in het Wisentbos. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.vitaalmetmiriam.nl en mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/VitaalmetMiriam/. Je kunt contact met mij opnemen door het formulier hieronder in te vullen of via e-mail: info@vitaalmetmiriam.nl of telefonisch: 06-51162739

 

 

Ook voor bedrijven kan er een interessante Mindful Business Walk gegeven worden, een op maat gemaakte Mindful Walk clinic of een Mindful Lunch Walk. Ik denk graag met je mee!

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.