Mindful Run/Walk de Wolden/Westerveld

Leuk dat je interesse hebt in Mindful Walk of Mindful Run!

 

Ik ben Tineke Vasbinder en Mindful Run® instructeur in de gemeenten De Wolden (o.a. Zuidwolde en Ruinen) en Westerveld (o.a. Havelte en Dwingeloo).

 

Ik geef de Mindful Walk - en de Mindful Run cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik werkzaam als coach voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en interim HR professional op het gebied van Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid. Het liefst ben ik zo veel mogelijk buiten J

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.natuurlijktineke.nl (tijdelijk onder constructie) of naar mijn facebookpagina Mindful Walk & Mindful Run De Wolden en Westerveld.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: mindfulbewegen@natuurlijktineke.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-20970831.

 

Wij vinden de gezondheid van jou en onszelf super belangrijk, daarom heeft Mindful Run Nederland besloten tot 1 juni 2020 geen groepscursussen te verzorgen.

 

Wel bieden wij (met goedkeuring van het RIVM) de mogelijkheid om een privé 4-weekse cursus Mindful Run of Mindful Walk te volgen. Juist in deze tijd is het belangrijk om mentaal, fysiek en emotioneel fit te blijven. Blijf daarom zolang het kan voldoende bewegen in de buitenlucht, adem via de neus en zorg goed voor jezelf en elkaar.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.