Mindful Run/Walk cursus Den Bosch

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run/Walk clinic en/of cursus in Den Bosch? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Anneke Otter van Otter Natuurcoaching (www.otternatuurcoaching.nl). Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

 

Een cursus bestaat uit 5 trainingen van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– (incl. btw).

Een clinic duurt 1,5 uur en kost €15,- (incl. btw).

Leden van Thebe-Extra kunnen gratis deelnemen aan een kennismakingsclinic en ontvangen 10% korting op een cursus. Standaardlocatie van een clinic of cursus is Landgoed De Pettelaar. Meer informatie over de cursus? Klik hier.  

 

Wil jij blijven bewegen, ontspannen en rust? We kunnen ook nu samen op pad!

 

Vanuit Mindful Run Nederland is (in afstemming met het RIVM) een aanbod gemaakt voor de periode dat we de reguliere groepsactiviteiten niet kunnen aanbieden. Je kunt bij mij een individuele 4-weekse Mindful Run en Mindful Walk (vervolg)cursus volgen. De trainingen duren 45 minuten en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie. Kosten zijn 145 euro. De thema's die aanbod komen zijn gelijk aan die van de reguliere 5-weekse cursus, alleen compacter aangeboden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.