Mindful Walk cursus Bodegraven-Reeuwijk

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

Ik ben Margreet Moerman en ik ben Mindful Run® instructeur in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

 

Ik geef de Mindful Walk Basis – en Vervolgcursus.

 

Naast Mindful Walk® instructeur ben ik met mijn bedrijf ParelMoer Outdoor Training & Coaching actief als stress & burn-out coach. Ik geloof dat letterlijk en figuurlijk in beweging komen de beste remedie is om weer grip te krijgen op stress. Daarom neem ik mijn cliënten mee de buitenlucht in en doen we oefeningen die erop gericht zijn om herstel te bevorderen en terugval te voorkomen. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.parelmoer.nl of naar mijn facebookpagina’s https://www.facebook.com/MFWBodegraven/  en https://www.facebook.com/eerstehulpbijwerkstress/ Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: margreet@parelmoer.nl  of mij appen op mijn mobiele nummer: 06-28777381. Een bericht sturen via FB Messenger kan ook. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van mij. 

 

De Mindful Walk basiscursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p. Deze 5 weekse Mindful Walk cursus is er voor jou, als je liever wandelt dan rent, herstellende bent van ziekte of burn-out en in beweging wilt zijn zonder overbelasting van jouw spieren en gewrichten.  

 

Heb je de smaak te pakken en zoek je na de basiscursus meer verdieping? Dan is de vervolgcursus een mooie volgende stap. De Mindful Walk vervolgcursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p.

 

Wil je om welke reden dan ook liever niet in een groep bewegen, maar wil je je wel lekkerder in je vel voelen en aan de slag met ademhalings- en mindfulnessoefeningen? Dan kun je de Mindful Walk cursus ook individueel volgen. De kosten hiervoor bedragen €375, -- voor 5 bijeenkomsten.  

Neem contact met me op en dan kijken we wat voor jou haalbaar is. 

 

Ook voor bedrijven kan er een interessante Mindful Walk lunch workshop gegeven worden of een op maat gemaakt Mindful Walk cursus. Dit is erg inspirerend en leerzaam om bijvoorbeeld als team te doen tijdens de lunch of na het werk, of als onderbreking of start van een ‘hei’ dag. Je leert om meer met jezelf en met anderen in verbinding te komen en je krijgt tools aangereikt om de werkstress te verminderen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Wil je eerst een keer kennismaken voordat je een besluit neemt? Dat kan ook. Regelmatig organiseer ik Mindful Walkkennismakingsclinics in Bodegraven en in Reeuwijk. Dit is een eenmalige les van 1,5 uur en kost €15,00 p/p.

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

 

NB. Alle genoemde bedragen hierboven zijn inclusief BTW.