Mindful Walk Bodegraven-Reeuwijk - Margreet Moerman

Heb jij behoefte aan meer ontspanning, balans, plezier en beweging?

 

Ik ben Margreet Moerman (www.parelmoer.nl) en ik geef in Bodegraven en in Reeuwijk de 5-weekse cursus Mindful Walk. Door te wandelen leer je de techniek van een goede ademhaling en het beoefenen van Mindfulness, waar je in het dagelijks leven veel profijt van hebt. Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, dus mijn groepen zijn klein. Meld je dus snel aan, want vol=vol! Als je liever niet in een groep wilt bewegen dan kun je de Mindful Walk cursus ook individueel of online volgen. Wil je je aanmelden, vul dan het onderstaande formulier in en je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik ook PowerWalk instructeur, wandelcoach en stresscoach. Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.parelmoer.nl.  Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: margreet@parelmoer.nl of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-28777381. Kom in beweging en ervaar zelf wat Mindful Walk jou kan brengen. Ik hoop je snel te ontmoeten!

 

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 per persoon. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,00 per persoon. Bij een minimum aantal deelnemers van 2 personen kunnen deze op aanvraag ook ingepland worden. Bedrijven kunnen voor workshops en Mindful Lunch Walks een offerte op maat aanvragen.  

 

Wil jij je inschrijven voor een Mindful Walk cursus in Bodegraven of in Reeuwijk of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.