Mindful Run cursus Apeldoorn

Ik ben Jessica Murre en Mindful Run® instructeur in de gemeente Apeldoorn. 

 

Ik ben 31 jaar, ZZP’er en sinds januari 2020 Mindful Run® instructeur. Mijn interesses zijn natuur, mindfulness, wandelen/hardlopen, yoga en koken. Ik ben graag buiten en geniet er enorm van om mijn passies in mijn werk te kunnen combineren!

 

Ik geef de Mindful Run - en de Mindful Walk cursus. Ook verzorg ik op verzoek verschillende clinics en specials voor bedrijven! Naast Mindful Run® instructeur ben ik zelfstandig Wandelcoach. Je kunt daarom ook een individueel wandelcoachtraject met mij aangaan.

 

Tijdens een wandelcoachtraject nemen we de tijd om aan de slag te gaan met jouw vraagstukken, een verdieping met volle aandacht voor jou. We besteden ook aandacht aan ademhaling, hoe krijg je meer rust en energie en we zijn lekker buiten. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.coachopdeveluwe.nl, naar mijn facebookpagina www.facebook.com/coachopdeveluwe, of instagrampagina www.instagram.com/coachopdeveluwe

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: jessica@coachopdeveluwe.nl of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-10291526

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,00 p/p, dit geldt ook voor de specials die ik aanbied. 

 

Voor activiteiten voor bedrijven kun je een offerte bij me aanvragen. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.