Mindful Run Apeldoorn - Jessica Murre

Welkom op mijn pagina!

Ik ben Jessica Murre en Mindful Run® instructeur in de gemeente Apeldoorn.

 

Ik geef de Mindful Run® - en de Mindful Walk cursus. Gedurende de trainingen ervaar je hoe goed lopen en Mindfulness samengaan. Resultaat: makkelijker lopen en meer energie. Meer informatie over de cursus Klik hier.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik zelfstandig Wandelcoach. Je kunt daarom ook een individueel wandelcoachtraject met mij aangaan, waarbij we uiteraard de richtlijnen van het RIVM in acht houden. Tijdens een wandelcoachtraject nemen we de tijd om aan de slag te gaan met jouw vraagstukken, een verdieping met volle aandacht voor jou. We besteden ook aandacht aan ademhaling, hoe krijg je meer rust en energie en we zijn lekker buiten.

Wil je meer over mij lezen, dan verwijs ik je graag naar mijn website www.coachopdeveluwe.nl, naar mijn facebookpagina of instagrampagina.

 

Een cursus in groepsverband bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,00 p/p. Bedrijven kunnen voor workshops en Mindful Lunch Walks een offerte op maat aanvragen. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder of door mij direct te mailen: jessica@coachopdeveluwe.nl. Wie weet tot snel!