Mindfulness in Amersfoort

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk Amersfoort - Patty van der Greft

Mindful Run Amersfoort met Patty van der Greft

Welkom bij Mindful Run & Walk Amersfoort. 

 

Wil je je aanmelden voor een Mindful Walk of Run cursus in Amersfoort? Vul dan het onderstaande formulier in.

Je aanmelding komt dan terecht bij Patty van der Greft. Zij verzorgt de Mindful Walk en Run cursussen in de gemeente Amersfoort

  

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

De cursussen gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Wandelcoaching:

Coaching bij Stress, of voormeer assertiviteit/ beter voor jezelf opkomen: Ben je op zoek naar een coach dan kan Patty ook een wandelcoach traject verzorgen.

Patty heeft ruime ervaring als coach en komt graag met jou in contact. Voor informatie over coaching door klik hier: www.doeh-t.nl

 

Mailadres: info@doeh-t.nl

Facebook: Doeh-T coaching & beweging