Mindful Run Alphen aan den Rijn

 

De Mindful Walk cursus is bedoeld voor mannen en vrouwen die behoefte hebben aan meer ontspanning, balans, plezier en beweging (ook bij overspannenheid of burn-out). Door te wandelen leer je de techniek van een goede ademhaling en het beoefenen van mindfulness, waar je in het dagelijks leven veel profijt van hebt.

 

Wil je je aanmelden voor een Mindful Walk cursus in Alphen aan den Rijn? Natascha van der Klooster (www.gietervolgeluk.nl) geeft in Alphen aan den Rijn de 5-weekse cursus Mindful Walk. Vul dan het onderstaande formulier in en je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Natascha ook opgeleid als Wandelcoach volgens de MFR methode. Een aanvraag voor individuele (wandel)coaching of meer informatie over coaching kunt u tevens indienen via dit formulier.

 

De Mindful Walk cursus is tevens zeer geschikt om in te zetten in een bedrijfstraject om verzuim en spanning op de werkvloer tegen te gaan. Ook te organiseren als eenmalige clinic. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,00 inclusief BTW. Kosten van een clinic bedragen € 15,00. Voor meer informatie over de cursus. Klik hier.

 

 

Leden van Activite ontvangen 10% korting op de cursussen. En een kennismakingsclinic is speciaal voor leden van Activite gratis!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.