Mindful Run cursus Alkmaar

Hallo! Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt en interesse hebt in de cursus Mindful Run. 

 

Ik ben Mariëlle Kramer, beweeg en leefstijl coach en trainster bij Sportschool Fit4lady, een sportschool voor dames waar ik steps, krachttraining instructies en voedingsadviezen geef. Ik heb grote passie voor gezonde leefstijl voor zowel lichaam als geest en daarom ben ik ontzettend trots dat ik deze unieke combinatie nu kan overbrengen als Mindful Run en Walk instructeur in de gemeente Alkmaar. 

Ik geef de Mindful Run cursussen in park Oosterhout in Alkmaar, ’t Geestmerambacht en in de bossen en duinen van Bergen, Schoorl en Heiloo. 

 

Wil je meer over mij lezen en/of informatie over de Mindful Run en Walk cursus dan verwijs ik je naar mijn website www.mindfulrunalkmaar.nl of Facebook pagina 

Als je vragen hebt dan kun je ook contact met mij opnemen via email: info@mindfulrunalkmaar.nl

Of telefonisch via telefoonnummer : 0643510626

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost  €95,00 p.p. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost  €15 p.p.

Heb je interesse vanuit een bedrijf dan kan er contact worden opgenomen via onderstaand contactformulier. Wil je je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat ook via het contact formulier. 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken