Mindful Run in Oosterbeek en Arnhem

Mindfulness + Hardlopen = MINDFUL RUN

 

Door Mindful Run kun je een betere loper worden. Steeds meer hardlopers beseffen dat harder trainen niet altijd de enige manier is om te verbeteren. Hardlopen moet moeiteloos maar vooral plezierig gaan.

 

Mindful Run betekent dat je in het hier en nu hardloopt. Met in het hier en nu bedoel ik dat je alleen maar concentreert op het moment dat zich precies op dat moment voordient. Elke stap, elke ademhaling, elke hartslag kan op dat moment je focus zijn. Dit is ook de enige plek waar op dat moment de focus zou moeten zijn. Oefen Mindful Run regelmatig om je hardlopen te verbeteren. Het zal je helpen om positief te blijven en de zorgen of angsten weg te nemen.

 

Mindful Run brengt je rust en ontspanning tijdens het lopen maar ook in het dagelijkse leven. De focus wordt meer en meer gericht op het hier en nu. Je krijgt de gelegenheid om op een nieuwe manier te gaan genieten van de schoonheid van de natuur.

 

Woensdagmorgen 06 april en maandagavond 11 april starten er in Oosterbeek en Arnhem de 5 weekse cursus Mindful Run.

 

Aanmelden kan via www.mindfulrun.nl/startdata/ Wie weet zie ik je dan!

Reactie schrijven

Commentaren: 0