Mindful Run® & Walk gemeentes Mill & Sint Hubert, Boekel en Sint Anthonis - Eefje Melssen

Ga je met me mee de bossen in?

Samen genieten van de mooie omgeving, lekker bewegen en nieuwe energie opdoen!

 

Mijn naam is Eefje Melssen en ik geef de Mindful Run®- en de Mindful Walk cursus in de gemeentes Mill & Sint Hubert, Boekel en Sint Anthonis. 

 

Al jaren loop ik hard op de atletiekbaan, op de weg en het allerliefst in de natuur. Mindful Run® brengt mij naast meer oog en oor voor de omgeving, ook meer energie & plezier tijdens het hardlopen.

 

Wil jij ook ervaren wat het je oplevert om 5 weken lang te genieten in de natuur, tijdens inspanning ook te ontspannen met als doel minder stress en meer energie? Wees welkom in een van de cursussen.

 

Wil je meer over mij weten, dan nodig ik je uit op mijn site: www.eefjeaanzet.nl of op sociale media: www.facebook.com/eefje.melssen/    www.linkedin.com/in/eefjemelssen/ https://www.instagram.com/eefjemelssen/.

Je mag me ook mailen, bellen of appen: eefje@eefjeaanzet.nl en 06 11210554.

 

Mijn aanbod:

o   5-weekse groepscursus Mindful Run/Walk: 5x 1,5 uur (volgens regels RIVM)

o   5-weekse 1-op-1 cursus Mindful Run/Walk: 5x 1,5 uur

o   4-weekse 1-op-1 cursus Mindful Run/Walk: 4x 45 min

o   4-weekse online cursus Mindful Run/Walk met begeleiding op afstand (20 min online voorbespreking, 1-1,5 uur zelf aan de slag, 20 min online nabespreking) 

o   Mindful Run/Walk clinic: 1x 1,5 uur 

 

Bedrijven ontvangen altijd een offerte op maat. Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

  

Wil je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, maak dan gebruik van het formulier hier onder.