Mindfulness in Winterswijk

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Winterswijk - Corinne Embsen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Mijn naam is Corinne Embsen en ik ben Mindful Run® instructeur in Winterswijk.

Daarnaast ben ik gecertificeerd mindfunesstrainer en yogadocent.

 

Ik geef de Mindful Walk cursus en de Mindful Walk & Moeder cursus.

Gedurende 4 of 5 weken neem ik je mee de natuur in.

 

De cursus bestaat uit gerichte oefeningen op gebied van wandelen en/of PowerWalken.

 

 

Tevens maak je kennis met yoga, mindfulness en ademhalingstechnieken.

Het resultaat is een betere ademhaling en conditie, makkelijker lopen, meer focus en beter ontspannen. De Mindful Walk & Moeder cursus is geschikt voor het opbouwen van je conditie en het herstel na de bevalling.

 Je loopcarrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Ook kun je bij mij terecht voor een Mindful Walk & Lunch clinic.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik graag naar mijn website: www.mindfulbewegencorinne.nl.

 

Ben je enthousiast en lijkt het wat om je looptechniek en je ademhaling te verbeteren en daarnaast ook nog eens kennis te maken met yoga en mindfulness dan kun je contact mij opnemen via onderstaand contactformulier of een mail sturen naar: info@mindfulbewegencorinne.nl.