Coach - Monique Goossens

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Ik werk al jarenlang in de gezondheidszorg in verschillende functies van management tot uitvoerend als sociaal psychiatrisch verpleegkundige en praktijkondersteuner GGZ. Binnen mijn werk ontdekte ik dat coachen en begeleiden steeds meer mijn ding was, vandaar de keuze voor wandelcoaching!

 

De combinatie van coachen en het buiten in beweging zijn past goed bij mij! Ik vind het fijn om jou mee “aan de hand“ te nemen op deze reis! Naast wandelcoach doe ik ook burn-out trajecten via Bofit burn-out specialist.  

 

 

 


 

Ik begeleid mensen als ze niet goed in hun vel zitten. Samen werken we aan het verminderen van stressklachten en meer rust en balans krijgen, zowel fysiek als mentaal. Met als doel om in het dagelijks leven weer beter te kunnen functioneren. Door verschillende technieken ga je leren om los te komen van je denkpatronen en gewoontes, dus gericht op verandering. Niet in een kantoor setting, maar buiten, in beweging. Dit alles in een ontspannen sfeer met aandacht voor jou als persoon en mens! Ga je met me mee op deze reis? Kijk dan op www.jouwcoach2go.nl

 


Kennis en ervaring

  • Wandelcoach volgens de MR-Methode;
  • Werkervaring in de GGZ zorg;
  • Coach bij Bofit burn-out specialist;
  • Vitaliteitscoach;

Specialisaties

  • Burn-out
  • Stress
  • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten en accepteren
  • Veranderingsgericht werken vanuit benadering positieve gezondheid en vitaliteit

 

 

''Ben jij klaar voor meer bewegen en coachen in de buitenlucht? Samen met mij? Let's GO!''

 

Jouwcoach2go - Monique Goossens

 


Programma en tarieven

Een coachingstraject bestaat standaard uit 5 sessies van 2 uur en 1 terugkomsessie na ongeveer 2 maanden. Daarnaast is het mogelijk om een op maat gemaakt traject te volgen, zowel aantal sessies als inhoudelijk.

Voorafgaand aan het coachingstraject vindt er een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is, dit gesprek is gratis. In het kennismakingsgesprek wordt je coachvraag duidelijk gemaakt en daarna gaan we hiermee aan de slag.

Een combinatie van wandelen, bewegen, praten, ademhaling, mindfulness en praktische oefeningen,  maar ook met plezier, met als doel om weer in contact te komen met jezelf! 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats regio Zuid Limburg en in overleg.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@jouwcoach2go.nl met daarin je naam en telefoonnummer.

Ik neem altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken en daarna vrijblijvend een intake gesprek te plannen.