Coach - René Blom

Tof dat je mijn pagina bezoekt, ik loop graag een eindje mee als steun op jouw pad!

 

Mijn naam is René Blom en ik ben psychomotorisch therapeut en coach in mijn praktijk DoeKRACHT. 

 

Ik ben vriendelijk en nieuwsgierig, stel me gelijkwaardig op, bied veiligheid, nodig uit om kritisch te zijn, zelf na te denken wat helpt, ik help je je kracht te voelen, geef leerervaringen, confronteer als dat nodig is, oefen samen met jouw nieuw gedrag en zoek steeds naar wat werkt voor jou. Ik zal altijd dat wat er geleerd wordt in de sessies uitbreiden naar andere plekken en concreet maken zodat je er direct wat mee kan in de aankomende week.

 Kennis en ervaring

Ik ben PMT-er; Psychomotorische therapie (PMT) is een ervaringsgerichte manier van werken. Verder heb ik opleidingen gevolgd in mindfulness, systemisch werken, Brainspotting, Rots & Water, Mindful Run/Walk en Brainblocks.


Specialisaties

  • Burn-out
  • Stress
  • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
  • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
  • Mindfulness, yoga en mediatie
  • Goed voor jezelf zorgen
  • Weer in beweging komen
  • Omgaan met emoties als boosheid, verdriet en angst.

DOEN + KRACHT = BEWEGING

IN BEWEGING VOORUIT


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in de Regio Zwolle


Aanmelden

Druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Ik zal eerst persoonlijk contact met je opnemen om je vraag te bespreken.

 

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos.