Coach - Marielle Griep

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in het creëren van meer energie, rust en balans.

 

Eerst iets over mijzelf! Al jarenlang coach ik mensen. Door mijn eigen drukke leven als moeder van 4 kinderen (in 6 jaar tijd) ben ik op zoek gegaan naar het vinden van de balans tussen moeder zijn, werken en tijd voor mezelf. Dit heeft ertoe geleid dat ik de laatste acht jaar veel kennis (opleidingen) en ervaring (zelf beoefenen) heb opgedaan over natuurcoaching, ‘de stilte’ en Mindfulness. 

 


In onze drukke maatschappij is het lastig om te luisteren naar wat jij nodig hebt en weet je vaak niet hoe je dat kunt doen. Ik help je graag om jouw eigen rust en balans te vinden, zowel vanuit het hoofd (kennis), het lichaam en het hart (voelen). Ik zie door alle lagen heen wie jij bent! Het leven is niet zwart of wit, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Ik heb een open houding, leg snel verbindingen, ben empathisch en hokjes zijn op mij vaak niet van toepassing. Ik ondersteun jou op een warme, lichte en respectvolle manier met de nodige dosis humor.  

Een individueel coachingstraject is afgestemd op jouw hulpvraag. Het is niet alleen praten, het gaat om bewust worden, voelen, doen en ervaren. Ik gebruik werkvormen in de natuur, het wandelen, ademhalingstechnieken en de stilte. Je leert beter naar je lichaam en je gevoel te luisteren om te bepalen wat goed is voor jou.

Ik gebruik de natuur in de vorm van metaforen en symbolieken tijdens het coachen. Symbolen helpen je om de situatie van een afstand te bekijken en de inzichten die je krijgt maak ik op deze manier visueel. Het is iedere keer weer magisch om te ervaren hoe goed het werkt. De methode is praktisch, kortdurend en effectief. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou graag bij.

 


Kennis en ervaring

  • Balans tussen gezin, werk, sociale contacten en tijd voor jezelf;
  • Burn-out;
  • Omgaan met veel stress/piekeren/druk hoofd;
  • Grenzen stellen;
  • Creëren van zelfvertrouwen, jezelf durven zijn;
  • Voluit leven met energie.

Specialisaties

  • Natuur/wandelcoaching
  • Ademhaling en Mindfulness
  • Stilte(coaching), voelen en ervaren wat stilte voor jou kan doen
  • Stress ontladen en jezelf opladen met energie

"Word de versie die je van nature bent, want die is namelijk geweldig,"

 

Marielle Griep


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen. Dan plannen we een eerste sessie in de natuur en besluit jij of deze manier van coachen bij jou past. Het hele traject bestaat uit 6 coachsessies. De duur per sessie is 1,5 uur. Sessie 6 is een evaluatie en als blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken.  

 

Het tarief is € 90,- per 1,5 uur. Hiermee kom je bij een coachtraject van 6 sessies uit op een tarief van € 540,-. In veel gevallen wil je werkgever je hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De natuurcoaching vindt plaats in Doorn, het is ook mogelijk om op een andere locatie af te spreken. Dan reken ik een kilometervergoeding à € 0,19 (per kilometer).


Aanmelden

Stuur een e-mail naar marielle.griep@gmail.com of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.