Coach - José Flaton

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis om als ondernemer focus, structuur en rust te gaan ervaren.

 

Eerst iets over mijzelf! 

Sinds 2003 ben ik ondernemer. Daarvoor heb ik 13 jaar in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht. 

Tijdens mijn onderwijsperiode had ik steun aan de structuur die het lesgeven gaf. Er was een dagprogramma, weekprogramma, jaarprogramma wat simpelweg afgewerkt moest worden. 

Op het moment dat ik ondernemer werd, miste ik die structuur. 

 


 

 

Er kwam zoveel op mij afkwam als ondernemer. Ik durfde geen nee te zeggen, want een klant is een klant, vond alles leuk en cijferde mezelf volledig weg voor mijn bedrijf. 

 

Mijn klanten bepaalde mijn agenda en ik stond 24/7 aan. Tevens kwam de vraag in mij op of ik wel op de juiste plaats zat of dat in mijn familiebedrijf. Dit alles resulteerde in 2016 in burn-out achtige klachten. Doordat ik niet op mijn plek zat en de werkzaamheden niet meer bij mij paste kreeg ik bore out klachten.

 

Door zelf coaching trajecten en trainingen te volgen besloot ik te kiezen met mijn hart. De focus en structuur kwamen terug in mijn leven. De rust die ik hierdoor ervaarde, gun ik iedereen. Van een burnout en/of bore out is geen sprake meer, omdat ik nu doe waar mijn hart van open gaat.

 

Als ervaringsdeskundige coach ik, geef trainingen en adviseer ik ondernemers , die deel uitmaken van een familiebedrijf, om uit vinden hoe zij voor zichzelf durven te gaan kiezen.


Kennis en ervaring

 • Leerkracht basisonderwijs; 
 • Eigenaar makelaarskantoor;
 • Mindful Walk instructeur; 
 • Wandelcoaching;
 • Coach, trainer en adviseer voor ondernemers die deel uitmaken van een familiebedrijf.

Specialisaties

 • Ondernemers die deel uitmaken van een familiebedrijf
 • Kennisdelen 
 • Voorkomen burn out en/of bore out
 • Focus 
 • Structuur 
 • Rust ervaren

Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of er een wederzijdse “klik” is.

Het traject duurt 6 weken, 2 uur per sessie.

De praktijk heeft bewezen dat voor de meeste mensen 6 bijeenkomsten van 2 uur per keer voldoende is.

Omdat elk traject maatwerk is, zijn ook de tarieven maatwerk.

 

Wil je meer weten over het traject en de tarieven stuur dan een mail naar info@flatoncta.nl en ik neem z.s.m. contact met je op. 


Locatie

De wandelcoaching vindt voornamelijk plaats in de regio Haaglanden.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@flatoncta.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier onderaan mijn Mindful Run pagina in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken. Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.