Coach - Ingrid Prent

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Laat ik beginnen om eerst iets over mezelf te vertellen. Het was in 2005 dat ik een wake-up call kreeg die er niet om loog: mijn moeder was uitbehandeld voor uitgezaaide borstkanker. Na haar overlijden kwam ik gaandeweg tot het inzicht over wat mijn ouders belangrijkste levensles aan mij was.

Mensen helpen en écht van betekenis zijn.

 

Hierdoor koos ik ervoor om dát te gaan doen wat ook als vanzelf bij me past: coachen. Ik volgde een post-HBO opleiding voor Lifecoaching en richtte in 2009 Uw Coach op. In 2014 is dit voortgezet onder de naam De Gezonderie. Ik zag zó veel vrouwen met stress in mijn coachpraktijk, dat ik de behoefte voelde me verder te specialiseren in stress en burn-out.

 


Ik volgde toen de post-HBO jaaropleiding Stresscounseling. Enige tijd later volgde ik een cursus Orthomoleculaire Voedingsleer om de relatie tussen levensstijl, voeding en stress beter te kunnen begrijpen en beoordelen. Hierna ontwikkelde ik een methodiek voor het herstellen van stress- en burn-outklachten die enorm effectief en duurzaam is gebleken. Sindsdien heb ik vele honderden mensen mogen begeleiden naar gezondere keuzes in denken en doen. Hiernaast hebben mijn artikelen over gezondheid, stress en burn-out inmiddels vele honderdduizenden mensen bereikt.

 

Het overlijden van mijn moeder heeft dus vele positieve effecten opgeleverd. Hoe mooi is dat. Maar er was nog een grote verandering wat haar overlijden in gang zette.

Mijn gezondheid.

Want die was bedroevend slecht. Ik rookte als een malle, ik zat té vaak in de dorpskroeg én ik woog bijna 100 kilo! Oh boy. Ik heb op eigen kracht de weg naar balans en een gezond gewicht gevonden. Het heeft niets te maken met diëten, maar het heeft wél alles te maken met een gezonde levensstijl. Gezonde voeding. Sporten. Een positieve mindset. En natuurlijk: zo min mogelijk stress.

 

 

Inmiddels fiets en wandel ik als een malle. Dat enorme plezier in bewegen wil ik het liefst ook jou laten ervaren. Want alleen als je daadwerkelijk in beweging komt, zul je blijvende verandering in je leven kunnen realiseren.

Een leven wat lekker voelt.

Een leven wat je energie geeft.

Een leven waarin je kunt stralen.

Echt, je kunt er zo veel zelf voor doen.

Daarom bied ik wandelcoaching aan voor vrouwen die klaar zijn met te druk, te moe, te gestrest, te bleh. Vrouwen die nu eens een keer écht iets willen veranderen. Het is mijn oprechte intentie om jou een aanpak met oplossingen te bieden die werken voor de rest van je leven.

 


Kennis en ervaring

 • Eigenaar/oprichter van De Gezonderie;
 • Zeer ervaren wandelcoach voor vrouwen met stress, vermoeidheid en burn-out;
 • Mindful Walk trainer voor cursussen en bedrijvenclinics;
 • Auteur van twee boeken Be Energized & Be Wise (inbegrepen bij coaching);
 • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven.

Specialisaties

 • Stress
 • Burn-out
 • Ademhaling
 • Voeding in relatie tot stress
 • Gezonde lifestyle
 • Ontwikkelen van een krachtige en positieve mindset
 • Omgaan met veranderingen in je leven

"Je kunt niet altijd invloed uitoefenen op de omstandigheden, maar wel ALTIJD in hoe jij hiermee omgaat.”

 

Ingrid Prent


Programma en tarieven

Ik bied 2 soorten coachtrajecten aan:

 

·      Be Energized coachtraject:

 

In dit korte traject van 3 sessies gaan we aan de slag met aanpassingen in je lifestyle. Je leert wat je kunt laten én doen om te herstellen van vermoeidheid en stressklachten. Je leert wat je kunt doen om je UIT-knop te vinden en ontspanning en rust te (her)vinden. Je ontvangt in dit traject jouw persoonlijke Be Energized Reflectieboek waarmee je alle informatie als naslagwerk hebt. In het reflectieboek kun je reflecteren op de sessies. En natuurlijk kun je er ook je voortgang, aha-momenten en successen in bijhouden.

 

De kosten voor dit traject bedragen € 495 inclusief 21% BTW (voor bedrijven zijn de bedragen exclusief 21% BTW). In veel gevallen is je werkgever bereid (een deel van) de kosten te vergoeden.

Meer informatie: https://www.vooreengezondleven.nl/coaching/be-energized/

 

·      Be Wise coachtraject:

 

Een traject van 5 sessies voor vrouwen die bereid zijn in hun spiegel te kijken. Want stress wordt niet alleen veroorzaakt door externe omstandigheden, maar juist ook door hoe je hiermee omgaat. Je leert jezelf kennen als nooit tevoren en rekent af met stressverhogende denk- en doepatronen. Na afloop is jouw mindset niet alleen positiever, maar zéker ook krachtiger en beter bestand tegen stress. In dit traject ontvang je jouw persoonlijke Be Wise Reflectieboek. Een fantastisch naslagwerk, zodat je voor de rest van je leven weet wat je leerde in dit traject én wat je anders bent gaan doen.

 

De kosten voor dit traject bedragen € 695 inclusief 21% BTW (voor bedrijven zijn de bedragen exclusief 21% BTW). In veel gevallen is je werkgever bereid (een deel van) de kosten te vergoeden.

Meer informatie: https://www.vooreengezondleven.nl/coaching/be-wise/

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Dronten.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar ingrid@vooreengezondleven.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken. Voelt dit gesprek voor beide kanten goed, dan plannen we een gratis wandeling om persoonlijk kennis te maken.

 

Alleen jij kunt nu die eerste stap nemen. Ik hoop dat we elkaar gaan zien en spreken.

 

Liefs,

Ingrid