Coach - Elly Vroegh

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Ik vind het belangrijk dat we tijdens onze eerste ontmoeting een klik hebben. We moeten dit beiden voelen om dit traject aan te kunnen gaan. Belangrijk dat we open en eerlijk kunnen en mogen zijn naar elkaar. Dat we echt een commitment samen aan gaan. Het is jouw traject, ik ben alleen maar jouw begeleider en niet je therapeut, maar we werken op basis van vertrouwen.

 

 


 

Eerst iets over mijzelf! Ik ben Elly Vroegh. Ik begeleid jou graag naar meer rust in het hoofd en in het lijf. Vanuit het hoofd naar het ♥️.  Altijd heb ik een passie gehad voor buiten zijn. Omdat ik vele jaren in het bedrijfsleven (financiële wereld, jachtbouw en bouwen van brandweervoertuigen) heb gewerkt en privé (16 jaar toen ik trouwde, faillissement) voor vele uitdagingen heb gestaan, zijn de zaken waar cliënten mee komen, voor mij herkenbaar. Hierdoor is een nuchtere, concrete en doeltreffende wandel coaching aanpak ontstaan.

Veel van mijn cliënten hebben een burn-out of bore-out of zitten op het randje van uitval. Veel gehoorde knelpunten die vaak voorbijkomen tijdens de coaching:

 

*niet gehoord worden

*niet gezien worden

*werk/privébalans verstoord

*niet naar elkaar luisteren

*niet gewaardeerd voelen 

Lees hieronder meer.

 

 

 

In mijn methode zitten technieken die ik zelf dagelijks toepas om in balans te blijven. De technieken uit de methode hebben mij enorm geholpen om krachtig in het leven te staan en goed voor mijzelf te zorgen. Hierdoor accepteer ik het leven beter zoals het is (met zijn ups en downs) en kan ik intens genieten van hele kleine dingen.

 

Door deze methode ga je terug naar je eigen kern. Alle lagen die je niet meer nodig hebt pel je af, waardoor je weer mooi tot bloei kunt komen. En dat in maar 6 weken tijd. En het voelt voor mij zo goed om op deze manier te mogen coachen. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is het mooiste wat er is. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coaching traject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou bij.

 


Kennis en ervaring

 • Eigenaar EVBalans;
 • Mindful Run /Walk instructeur, Mindful Run 4 Kids coach;
 • Duurzame Inzetbaarheid;
 • Wandelcoach volgens de MR-Methode;
 • Systemisch coachen, familie- en organisatieopstellingen;
 • Voedingsdeskundige;
 • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven.

Specialisaties

 • Burn-out
 • Stress
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Ademhalingscoach
 • Mindfulness, yoga en mediatie
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Financieel ordering
 • Rouwverwerking

"De kracht is in Je

Het antwoord is in Je

Jij bent het antwoord in al je zoektochten

Jij bent het doel

Jij bent het antwoord

Het is nooit buiten Je te vinden."

 

 


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandel coaching vindt plaats in Geldermalsen centraal in het midden van het land.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar elly@evbalans.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.