Coach - Daphne Buijk

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Al jarenlang coach ik mensen, alleen noemde we het toen activiteitentherapie. Het was de 13 jaar dat ik werkzaam was in de Psychiatrie. Daar merkte ik dat ik graag vanuit het hart wilde werken, verbinden en samen het pad wil bewandelen. Buiten in de natuur ipv binnen in een kantoor of therapieruimte. Door mijn expertise op een hoger niveau in te zetten als teamleider hoopte ik ook de medewerkers te coachen in hun werk. Dit bleek niet de plek voor mij.

 


 

Door een enorme burn-out was ik compleet de connectie met mijn lichaam kwijt. Ik was al die tijd alleen maar in mijn hoofd bezig geweest om te voldoen aan hetgeen er van mij verwacht werd, althans dat dacht ik.

Nu ben ik enorm dankbaar voor deze burn out, het proces, het heeft mijn leven letterlijk doen veranderen, verruimen en vooral doen verbinden met mijn ware ik.

 

Ik heb mezelf weer kunnen omarmen, een proces wat fijn is om met iemand samen te doen. Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid aangevuld met verschillende coachingsopleidingen en mijn eerder behaalde opleidingen wandel ik graag mee over jou pad. In het 6 weekse wandelcoach traject begeleid ik je graag in jouw coachingsvraag, vanuit mijn hart met de Mindful Run methode.

 

Door deze methode ga je terug naar je eigen kern. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is het mooiste wat er is. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou bij.

 


Kennis en ervaring

 • Wandelcoach volgens de MR-Methode
 • Stress en burnout coach
 • Transformatie coach
 • SPH social work
 • SPW-4 activiteitenbegeleiding
 • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven.

Specialisaties

 • Burn-out
 • Stress
 • HSP
 • FNS ( functionele neurologische stoornis/ conversiestoornis)
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Massage om prikkels te verwerken, ontspannen en beter te slapen.

“Alles begint met de eerste stap, 

je bent goed zoals je bent 

alle wijsheid zit al in je ,”

 

Daphne Buijk


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na één tot twee maanden. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur incl. BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro incl. BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Roosendaal, of in overleg op andere locatie in West Brabant.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@daphnebuijk.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.