Coach - Caroline Hersschens

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Al jarenlang coach ik mensen in de sportwereld. Dit in groepsverband maar ook 1 op 1. Ik liep aan tegen het feit dat mensen het sporten niet echt fijn vinden maar dat het meer een moeten is. Door in gesprek te gaan met deze mensen merkte ik op dat er vaak achterliggende redenen zijn waarom sporten niet fijn was of waarom het niet lekker liep in bv relatie of werk.

 

 


 

Mijn diep verlangen om mensen gelukkig te maken en zich lekker in hun vel te laten voelen was voor mij een reden om een coachopleiding te volgen. Body and mind samen 1. Het (opnieuw) durven luisteren naar jezelf; uit je hoofd naar je hart. Mijn persoonlijke aanpak, mijn passie, mijn drive en mijn eigenheid geeft mij de mogelijkheid om het unieke in ieder mens naar boven te halen.

 

Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is het mooiste wat er is. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou bij.

 


Kennis en ervaring

  • Wandelcoach volgens de Mindful Run Methode;
  • Mindfulness trainer volgens de Mindful Run Methode;
  • Bootcamp instructeur;
  • Fitness instructeur;
  • Personal trainer;
  • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven.

Specialisaties

  • Leren loslaten, leren omdenken
  • Omgaan met moeilijke levensgebeurtenissen
  • Goed voor jezelf zorgen

Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten.

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen.

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in West Zeeuws-Vlaanderen.


Aanmelden

Aanmelden Stuur een e-mail naar coachingch@outlook.com of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.