Coach - Anita Willemsen

Welkom op mijn pagina! Leuk dat je er bent. 

 

Voel je je opgebrand, opgefokt, overspoeld? Of zelfs burn-out? Heb je last van gepieker en ‘moeterigheid’? Al wandelend coach ik je naar verbeterd contact met (de rust in) jezelf en een hernieuwd vertrouwen in je eigen kracht en mogelijkheden.

 

 


Over mij:

Ben een gezonde en energieke dame (1972), trotse moeder van een dochter (2007). De andere puber in ons huis betreft onze hond Daisy. Gezond en energiek heb ik mij niet altijd gevoeld. Het leven heeft mij het nodige voor de voeten gegooid. Heb een flinke burn-out doorgemaakt en “schoot” om mijn 42e vervroegd en versneld door de overgang.

Tot 3 jaar geleden was ik werkzaam als locatie verantwoordelijke in de ouderenzorg. Een toffe baan, die echter door de veranderingen in de zorg steeds verder van mij af kwam te staan. Na diverse opleidingen (waaronder psychosociaal counselor, wandelcoach en reset je hormonen expert) gevolgd te hebben, was het moment daar dat ik mijn bedrijf Anita Coacht opgezet heb. Vanuit Anita Coacht begeleid ik mensen naar een gezond en energiek leven waar de veerkracht in balans blijft. Binnen bedrijven kan ik ondersteunen in persoonlijke coaching- team coaching en coaching op vitaliteit en leefstijl.

 

 

Graag help ik jou

Als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige help ik je graag om weer in contact te komen met jezelf; met je hart en je gevoel. Onderzoekend gaan we samen op pad, om uit te vinden waarom dingen niet lukken en wat je eigen rol hierin is. Door inzicht en bewustwording ga je anders kijken, leer je te accepteren wat niet te veranderen is of zet je dingen in beweging. Uiteindelijk beschik je weer over de kracht en het zelfvertrouwen om zelf verder te gaan.

 

Wandelen helpt

Het mooie aan coachingsgesprekken in de buitenlucht is dat je minder druk voelt om te moéten praten en je ontspant sneller, omdat je in beweging bent. Dat buiten in beweging zijn draagt ook bij aan het in contact komen en staan met jezelf. Dit combineren we met mindfuless- ademhaling- en ontspanningsoefeningen. Ook kunnen we putten uit mijn ervaring in NLP en Positieve Gezondheid.

 


Kennis en ervaring

 • Psychosociaal counselor;
 • Ontwikkelaar van de Hormoon Boost Wandeling en opleider aan de geaccrediteerde vakopleiding Trainer Hormoon Boost Wandeling;
 • Wandelcoach volgens de MR-Methode;
 • Reset je Hormonen Expert (vrouwen);
 • Mindful Run/Walk trainer. Mindful Run/Walk & zwanger;
 • Trainer en begeleider in positieve gezondheid;
 • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven.

Specialisaties

 • Burn-out
 • Stress
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Ademhalingscoach
 • Mindfulness en mediatie
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Spirituele ontwikkeling

"Het bos is mijn kantoor"

 

Anita Willemsen


Programma en tarieven

Graag maak ik vrijblijvend kennis. Dit kan telefonisch, online of een gezellig kopje koffie of thee. We bespreken jouw vraag en mijn werkwijze. Indien je besluit om mee te doen aan een coaching traject bij Anita Coacht, maken we samen afspraken. Het traject bestaat uit:

 

·       6 wandel- en coachingsessies van circa 2 uur per afspraak

·       Inclusief bewegingsoefeningen zoals: ademhalings- en yoga-oefeningen, en meditatietechnieken (indien gewenst, vaak komt dit op het moment zelf)

 

De kosten voor dit traject bedragen € 900,- (incl. BTW).

Kies je liever voor losse coachingsessies? Dan geldt het losse uurtarief van € 75,- per uur (incl. BTW)

Wist je dat werkgevers/organisaties en ziektekostenverzekeraars dit coaching traject in sommige gevallen (deels) vergoeden? Je werkgever kan je hier meer over vertellen.

 


Locatie

De locatie voor de wandelcoaching stemmen we samen af, in Gelderland.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@anitacoacht.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.