Coach - Amy Hoogendoorn

Welkom bij Let's Breathe wandel-en yogacoaching.

 

Mijn naam is Amy Hoogendoorn, coach en therapeut wonend en werkend in de prachtige omgeving van Nijmegen.

 

Als psychotherapeut help ik al een aantal jaren mensen met uiteenlopende problematieken om zichzelf beter te leren kennen en te begrijpen. Dit door samen met de persoon gevoelens en gedachten te onderzoeken, deze serieus te leren nemen en te ontdekken wat men wil en kan. Zo ontstaat er ruimte om eventuele blokkades weg te kunnen nemen en naar mogelijkheden toe te kunnen werken. Als therapeut ondersteun en begeleid ik dit proces, maar de cliënt ontdekt zelf wat er mogelijk is. Dit vind ik een erg mooie manier van werken.

 

 


Toen ik zelf zocht naar een manier om meer balans, rust en ontspanning te ervaren in mijn leven, ben ik mij verder gaan verdiepen in yoga, de werking van de verschillende houdingen, het belang van de ademhaling en het effect van meditatie. Daarnaast heb ik vele uren wandelend in de natuur doorgebracht, waar ik al wandelend tot nieuwe inzichten kwam.   

 

Bij mij ben je op de juiste plek als je op zoek bent naar meer rust en ontspanning in je dagelijkse leven. Mijn coachingsessies richten zich op bewustwording van de patronen die stress en beperkingen veroorzaken en hoe deze patronen te doorbreken. Ik zet daarbij de ademhaling in, eenvoudige yoga oefeningen en het buiten zijn in de natuur. De coachingstrajecten van Let’s Breathe leren jou dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en (weer) beter voor jezelf te zorgen. Door je aandacht te richten op je lichaam en ademhaling kom je in het hier en nu (uit je gedachtewereld). Daardoor ervaar je al meer innerlijke rust. Door fysiek in beweging te komen, is het makkelijker om ook mentaal in beweging te komen en de positieve energie weer te kunnen laten stromen.

 

Meld je hieronder aan voor een gratis kennismaking.

 

 

 

Wandelen en coachen in de buitenlucht. Een individueel coachingstraject dat is afgestemd op jouw hulpvraag. Het is niet alleen praten, maar vooral voelen, doen en ervaren.

 

Als je op wat voor manier dan ook het gevoel hebt vast te lopen, kan wandelcoaching jou helpen om weer in beweging te komen. Om te ontdekken wat je wil en nodig hebt, volgen we het proces van je hoofd naar je hart. Je leert beter naar je lichaam en je gevoel te luisteren en te bepalen wat goed is voor jou.

 

Door middel van wandelen, het doen van oefeningen en het hebben van aandacht voor de ademhaling, krijg je tools in handen om tot verandering te kunnen komen. Tools die je kunt integreren in je dagelijkse leven of erbij kunt pakken wanneer je dat nodig hebt.

 


Kennis en ervaring

  • Gz-psycholoog/psychotherapeut;
  • Wandelcoach volgens de Mindful Run Methode;
  • Yogadocent.

 


Specialisaties

  • Burn-out
  • Stress
  • Yoga, mindfulness en ademcoaching
  • Angst en trauma
  • ACT (acceptance and commitment therapy)

 


Programma en tarieven

Binnen de wandelcoaching werk ik met de Mindful Run methode. Deze methode is praktisch, kortdurend en effectief. De werkwijze is altijd bewegen in combinatie met ademhalingstechnieken en mindfulness. Het gaat om bewust worden, voelen, doen en ervaren.

Vooraf starten we met een gratis kennismakingswandeling om jouw vraag te verkennen en samen te bepalen hoe het traject eruit gaat zien. Een standaard coachtraject bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur. Na iedere bijeenkomst krijg je van mij een mail met een samenvatting van wat we hebben gedaan en belangrijke reminders.

Het is ook mogelijk om de wandelcoaching te combineren met enkele sessies yogacoaching.

Een gratis kennismakingsgesprek om samen te kijken of de wandelcoaching iets voor jou kan betekenen.

Als je kiest voor de wandelcoaching dan betaal je € 90,- per wandeling van 1,5- 2 uur

Of

€ 540,- voor het gehele standaard coachtraject. Dit traject bestaat uit zes sessies van 1,5-2 uur.


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats rondom Malden, Mook en Nijmegen. De startlocatie is in overleg en kan variëren.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@letsbreathewandelenyogacoaching.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Ik zal dan contact met je opnemen.