Mindful Run een Erkende en Waardevolle opleiding

De opleidingen van Mindful Run zijn erkende maatschappelijk opleidingen.

 

Een Maatschappelijk erkende opleiding wil zeggen dat het diploma/certificaat dusdanig bekend en controleerbaar is in Nederland, dat burgers en bedrijfsleven er waarde aan toekennen. Dan spreek je van maatschappelijke erkenning. Hiervoor moet het diploma aan een aantal kenmerken voldoen. De opleidingen moeten o.a. landelijk bekendheid genieten. Cursussen en opleidingen worden afgesloten met een certificaat en/of diploma.

 

Voorbeelden van deze opleidingen zijn bijvoorbeeld.

 

De boekhouddiploma’s van de Associatie en STIBEX (BKB, PDB, MBA), de marketingdiploma’s van NIMA, de diploma’s voor kantoorfuncties van Examenbureau LSSO, de managementdiploma’s van NEMAS, de computerdiploma’s van EXIN, enz.

 

Mindful Run sluit zich bewust niet aan bij een beroepsverenging omdat dit een systeem is waarin wij ons niet kunnen vinden. Een beroepsvereniging is vereniging waar coaches zich bij kunnen aansluiten onder bepaalde voorwaarden. Zo dien je bijvoorbeeld een afgeronde coachopleiding te hebben die geaccrediteerd is door dezelfde beroepsvereniging. Hoe goed is dan de opleiding als de beoordeling van deze opleiding alleen maar door de beroepsverenging zelf wordt gedaan. Een voorbeeld is de beroepsvereniging Nobco zij hebben alle touwtjes zelf in handen. De toetsing en beoordeling is niet onafhankelijk, zij doen dit allemaal zelf.

 

De opleidingen van Mindful Run worden beoordeeld door de deelnemers zelf. Dit doen ze op sociale media maar vooral door mond en mondreclame.

 

Mindful Run heeft mooie samenwerkingen met VGZ zorgverzekeraar, Centraal Beheer Apeldoorn, UWV, Nederlandse Atletiek Unie, Ronald Mc Donald huis.

 

Tot slot ben ik van mening dat een groot deel van de taken van de beroepsverenigingen in deze tijd achterhaald is. Mensen zijn prima in staat zelf hun ervaringen te delen op internet op bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook/Twitter.

 

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel van Mindful Run. Daarom hebben wij gekozen voor een Sociale Media community waarin alle coaches actief zijn die bij ons de opleiding hebben gedaan. In deze community zijn momenteel 367 coaches en instructeurs actief.

 

Reviews over onze opleidingen vind je hier. 

 

Voor vragen kun je mij natuurlijk altijd mailen.

 

Hartelijke groet,

 

Martijn Mensink

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.