HomeRun 2018 - Doneer jij ons team?

HomeRun is een uniek hardloopevenement dat op 23 en 24 juni 2018 plaatsvindt. Mindful Run rent met twee teams 240 kilometer in 24 uur (Lynn en Liekes Mindful Run team). Dag en nacht, in weer en wind. We rennen met twee teams van tien lopers in estafette en laten ons sponsoren voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. De route van HomeRun gaat langs Ronald McDonald Huizen en langs de mooiste plekjes van Nederland.

 

Home is where the heart is

Door te rennen en geld in te zamelen houden we de Ronald McDonald Huizen up and running. Daarmee zorg je ervoor dat de ruim 6.483 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven dicht bij hun zieke kind in het ziekenhuis kunnen zijn. Voor die kus, knuffel en o zo belangrijke nachtzoen. Je houdt ook de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds up and running: drie locaties in Nederland waar gezinnen met een zorginstensief kind even zorgeloos samen kunnen zijn. Want: home is where the heart is.

 

Zelf hebben wij regelmatig gebruik moeten maken van deze huizen net als Linda, Bart, Marlon, Wencke en Ellen  die ook meelopen in het team. Onze zorgintensieve kinderen hebben bijna allemaal de zeldzame chromosoomafwijking Trisomy 9 Mozaïek. Wij weten dus als geen ander hoe nodig het is om deze huizen in stand te houden en hoe moeilijk het is om met een zorgintensief kind op vakantie te gaan. Ons hart gaat dus uit naar deze huizen en wij vinden het super dat er zo'n fantastisch team met ons meeloopt. Allemaal voor dit mooie doel!

Wil jij graag zelf meelopen met ons team?

Voor onze teams zoeken we nog een aantal mensen voor ondersteuning in de logistiek. Ben jij goed in navigeren, enthousiast en wil je graag meehelpen om gezinnen weer een beetje gelukkiger te maken in moeilijke tijden, meld je dan aan voor dit team via onderstaande link. 

Waar zijn we nog meer naar op zoek?

  • 9 persoons vervoersbusje 4x
  • t-schirts om te laten bedrukken voor sponsoren
  • iemand die onze shirtjes kosteloos wil bedrukken voor het goede doel
  • goeie lampen voor op de fietsen 's nachts voor 4 fietsen in totaal

Wie kan ons hierbij helpen? Stuur ons een email via onderstaande link

Mila, Lieke en Lynn

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.