Mindful Run Reviews opleidingen

Mindful Run® Nederland bestaat sinds 2014 in Nederland en sinds 2016 in België. 

 

Op dit moment hebben meer dan 1000 mensen deelgenomen aan de opleidingen van Mindful Run Nederland.

 

Hieronder staan enkele tientallen reviews van mensen die hebben deelgenomen aan de opleiding.

 

Meer informatie over onze opleidingen vind je hier.


Martijn is mindful, ademhalen, essentie, eerlijkheid, charisma en betekenisvol in één. Ik besef terwijl ik dit schrijf dat ik niet scheutig ben met reviews maar zo af en toe ontmoet je iemand die je raakt en inspireert. Martijn is zo een persoon. Ik ben een ervaren coach, sterker nog ik durf sinds kort mijzelf expert te noemen. Vooral, naast de harde kwalificaties, doordat ik de harde kant van het leven heb beleefd en overleefd.

 

Ik ben naar Martijn gegaan voor de wandelcoach opleiding. Niet om te leren coachen maar om te leren om echt outside of a box ( de vier muren van een kantoor), mijn coachees te helpen ook outside hun box te treden. Naar buiten gaan om dichter bij binnen te komen. Martijn heeft mij laten zien hoe gemakkelijk ik de schoonheid, eenvoud en grilligheid van de natuur en de concrete jungle     waar wij in leven, kan gebruiken om essentiële veranderingen teweeg te brengen. En, ik heb ook anders leren ademhalen waardoor ik nu al dagen nauwelijks meer een verstopte neus heb. Alleen al dat heeft een grote impact op mijn leven. Martijn practices what he preaches. 45000 stappen verder                                                                                  mag ik dankzij  Martijn mijzelf wandelcoach noemen.

                                                           
                                                             Waheeda Shadood
                                                                           Coach & Storyteller bij Impactstories

Inspirator, ondernemer, sportief, vanuit het hart, oprecht, trots, open, energiek, ervaren, creatief. Zo wil ik Martijn Mensink omschrijven. Tijdens de Mindful Run workshop en de opleiding tot Mindful Run instructeur heb ik zoveel ervaren en geleerd. Het gaf me energie en het vertrouwen zelf ook verder te kunnen als Mindful Run instructeur. Met mijn rugzak gevuld met tools en ervaringen opgedaan tijdens de opleiding tot Mindful Run instructeur ben ik nu ook gestart met het geven van Mindful Run cursussen. Wat is dat mooi om andermans rugzak weer te mogen vullen met ervaringen en tools. Dank je Martijn!

 

Lydia Jeuken

Projectleider bij Stuurgroep Ondervoeding, Diëtist/leefstijlcoach  


Ik heb bij Martijn de instructeurs cursus Mindful run gevolgd. Martijn is oprichter van mindful run Nederland en een super enthousiaste ambassadeur van zijn mooie product. Mede door zijn levendige manier van lesgeven, zijn enthousiasme en zijn kennis is de opleiding voor mij zeer de moeite waard geweest. De openheid over zijn eigen proces maakt dat je jezelf ook open kan stellen en je eigen proces kan delen en dat het veel meer is dan zomaar een cursus. Martijn, bedankt voor de waardevolle training en het doorgeven van je mooie product!

 

Martine Spijker-van Vuren

GZ-psycholoog bij Martine Spijker psychologie

 


Martijn is iemand die kan inspireren en motiveren. Als (ex) beroepsmilitair had ik nooit aan de door Martijn en zijn vrouw ontwikkelde Mindful Run methodiek gedacht. Dat was toch niets voor mij en het moest een hele goede zijn om mij hierin te trekken. Momenteel ben ik Mindful Run instructeur en Mindful wandelcoach en heb de methodiek geïntegreerd binnen mijn bedrijf omdat het simpelweg doeltreffend is en dat allemaal dankzij de aanstekelijke energie en de doeltreffende manier van informatie overdracht van Martijn. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

 

Rob Houben 

Teamcoach, Running-Therapeut

 


Martijn is een inspirerende, enthousiaste motivator die een fantastisch concept heeft met Mindful Run. Hij maakt vanuit authenticiteit oprechte verbinding met mensen en heeft hierdoor een mooie groep instructeurs opgeleid die zich ook sterk verbonden voelen met Mindful Run. Hij is een goede ambassadeur voor Mindful Run en biedt tevens mogelijkheden voor verdieping en verbreding. Ik ben heel blij dat ik hiermee in aanraking ben gekomen en dit nu mag doorgeven aan anderen als instructeur.

 

Astrid Kuipers

Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach bij ComfyLif


Martijn ademt letterlijk "mindfulrunning"! De energie waarmee hij dit overbrengt is uniek. Sinds mijn kennismaking met Mindful Run ben ik helemaal om. Mindful Run is een 'lifestyle', waar ik niet meer zonder wil. Dank je wel Martijn voor het delen van jouw passie en ervaring.

 

 

 

 

Wendy Vos-Akkerman

Manager l (Interim) Recruiter (beschikbaar) l Employer branding l Arbeidsmarkt expert I Sport, Voeding, Coaching l Owner


Wat een transformatie! 2 jaar geleden leerde ik Martijn kennen. Niet alleen zijn persoon maar ook zijn visie, mindset en levenskracht hebben me geïnspireerd. Na het volgen van de Mindful Run instructeur opleiding heb ik dadelijk 2 groepen mogen inspireren. Schitterend!

Zo blij dat ik deel mag uitmaken van dit unieke concept.

Bedankt Martijn.

 

 

Hannes Geyskens

Wellbeing business Coach🏃‍🐺 Expert - make your team stronger | Co Founder Wolfpack 


Ik heb bij Martijn de opleiding tot Mindful Run instructeur gevolgd. Hij is een grote inspirator en hij weet als geen ander dit concept op anderen over te dragen. Het is bijzonder prettig om met hem samen te mogen werken.Ik ben dankzij hem het concept in Venlo uit gaan dragen en beleef er ontzettend veel plezier aan.

 

 

 

 

Hans Bierstekers

Accountmanager projecten bij Viega Nederland


Ik heb Martijn leren kennen tijdens mijn opleiding tot Mindful Run Wandelcoach. Wow wat een positiviteit, inspiratie en levenservaring brengt hij mee! 

 

Voor mij viel bij Mindful Run alles op zijn plek en heb ik later ook de Mindful Walk instructeurs opleiding gedaan. Martijn weet je op een hele nuchtere manier te motiveren jezelf te zijn en uit te dagen om dingen gewoon te gaan doen. Heel blij dat ik hem op mijn pad ben tegengekomen 😊!

 

Jolanda Meeks Kling

Vitaliteitscoach | Psycholoog | Eigenaar HAPPYO 


Na een lange periode van onrust en twijfel in mijn leven had ik besloten het roer om te gooien en mijn hart te volgen.  Voor mij was dat balans. Op Facebook zag ik Mindful Run voorbij komen. Het sprak me aan maar was bang dat het voor mij te zweverig zou zijn. Ik heb gebeld met Martijn en hij heeft me overtuigd. Martijn weet te motiveren en inspireren op een nuchtere manier vol humor. Na zijn woorden " don 't take yourself so damn seriously " was ik om! Binnenkort ga ik de opleiding tot Mindful Wandel coach volgen! Bedankt Martijn, ik heb nu de leukste baan die ik me wensen kan! 🙏

 

Patricia Lazeroms

Eigenaar van en beweegcoach bij BuitenGewoon in Beweging.


Martijn is een opleider als geen ander. Uniek in zijn aanpak en onvergetelijk. De opleiding is a gift for life !

 

Ik kan iedereen de opleiding Mindful Run en (Mindful) Wandelcoaching bij Mindful Run Nederland van harte aanbevelen !

 

 

 

Esther van der Salm

Beweging op elk niveau.


Martijn is iemand die zegt wat die doet en doet wat die zegt. Ik heb Martijn tijdens mijn opleiding tot Mindful Run instructeur ervaren als een kundig docent en een heel bijzonder mens.

 

Soms heb je van die ontmoetingen in je leven die je bijblijven. Waarvan je denkt wat gebeurde hier. Dit was zo’n moment. Ik herkende in Martijn een Soulmate.

 

Hans Andriessen

Mindfulness trainer Bouwmind


November 2017 heb ik bij Martijn mijn opleiding tot Mindful Run instructeur gevolgd. Martijn kenmerkt door zijn no-nonse houding. Hij is enthousiast en brengt zijn kennis zo ook over waardoor je gemotiveerd wordt om het geleerde in de praktijk te gaan brengen. Martijn geeft je inzicht in hoe om te gaan met zaken waar je geen invloed op hebt. 

Ik zelf heb Mindful Run opgezogen en mag Martijn zijn kennis en visie al weer geruime tijd overdragen aan mijn eigen cursisten. Dankbaar dat ik dit kan doen.

 

Ben Barendse

Loopbaan en talentencoach


Martijn heeft mij in het voorjaar van 2018 opgeleid tot Mindful Run instructeur.  Mindful Run gaat niet zozeer over het overbrengen van bepaalde kennis, maar vooral over het meegeven van een levenshouding, een way of life: met aandacht (mindful) hardlopen maar ook in het leven staan. Dat is Martijn op het lijf geschreven. Door het delen van zijn persoonlijke ervaringen, wat een soort ontwapenend effect heeft, komt zijn lesstof echt binnen, waardoor hij je letterlijk en figuurlijk in beweging brengt.

 

Sjoukje Bonnema-Hiddema

Leefstijlcoach & Mindful Run trainer | Hart voor gezond leven

 

 


Ik heb Martijn leren kennen tijdens de opleiding tot Mindful Run instructeur.

 

Martijn is een echte motivator. Vol passie en overtuiging draagt hij zijn kennis en kunde over aan anderen en weet zijn cursisten te stimuleren en enthousiasmeren.

 

Hij gelooft in wat hij doet en straalt dat voor 100% uit.

 

 

Karen Dansen

Eigenaar van Stroom, Coaching & Mindful Run. Eigenaar van GTP

 

Ik heb bij Martijn, de opleiding tot Mindful Run instructeur en Wandelcoach gevolgd.

 

Martijn is ontzettend gepassioneerd in zijn werk!

 

Ik heb genoten van de opleidingen en deel de kennis weer met veel

plezier met mijn cursisten en coachees.

 

Danny Ruijgrok

Beweegcoach Mindful trainen


Tijdens mijn opleiding tot Mindful run instructeur in 2017 heb ik Martijn leren kennen als een gedreven, enthousiaste en sportieve man die samen met Dianne zijn vrouw Mindful run en walk in Nederland op de kaart heeft gezet. Martijn is in staat om je op een prettige manier mee te nemen in de voordelen die je gaat voelen als je de focus kunt leggen op een goede ademhaling in combinatie met looptechniek en yogaoefeningen. Martijn succes met alles wat je nog in je mind hebt.

 

 

Audry Fransen

Teamcoach Personal Banking bij ABN AMRO Bank N.V.


Martijn heeft het prachtige concept Mindful Run en Mindful Walk in de markt gezet. Ik ben onder de indruk van de drive, de energie en het enthousiasme waarmee Martijn het concept samen met Dianne door ontwikkelt en voortdurend blijft promoten. De opleiding tot Mindful Run instructeur is zeer de moeite waard en geeft mij de kans om op een laagdrempelige, unieke en speelse manier mensen in beweging te krijgen en meer in het hier en nu te leven en te sporten.

 

Dank Martijn op nog vele jaren samen werken!

 

Jorien Oosterwijk

Wandelcoach en schaatstrainer


Ik heb de opleiding Mindful Walk instructeur en vervolgens wandelcoaching gevolgd! Super blij mee! Ik was zelf al bezig met de combinatie van Mindfuness en wandelen maar de ademhalingstechniek die ik tijdens de opleiding geleerd heb is echt de kers op de taart! Top om al het geleerde door te geven aan anderen en om te zien wat deze bijzondere combinatie met ze doet! Binnenkort ga ik ook de Mindful Run instructeurs opleiding volgen. Zin in! Martijn geeft de opleidingen met zeer veel passie. Na zo'n opleidingsdag kom je altijd met veel energie en inspiratie thuis. Een enorme aanrader!

 

Jolanda Hogenbirk

Eigenaar Mindwalker


De trainingen die Martijn via Mindfulrun Nederland aanbiedt zijn erg de moeite waard.  Ik heb in enkele dagen diverse vaardigheden aangereikt gekregen om de Mindful Run / Walk cursussen aan te kunnen bieden. De combinatie van Mindfulness, bewegen en de ademhaling hebben al veel mensen inzicht gegeven hoe meer energie te krijgen.

 

ik ben zo enthousiast dat ik ook de Wandelcoach opleiding ben gaan doen!!! Geweldig aanbod

 

 

Jolande de Bruin

Mindful Wandelcoach, Mindful Run Instructeur bij Mindful Run SPV / POH-GGZ


Martijn is een bevlogen en gepassioneerde man met het hart op de juiste plaats!

 

In de door hem en zijn vrouw gegeven opleiding tot Mindful Run Wandelcoach heb ik Martijn leren kennen

als zeer deskundig, mindful en heel sportief!

 

 

 

 

Bart Vossen

Wandelcoach


Martijn is een gedreven persoon die de deelnemers uitdaagt om aan de gang te gaan.

 

Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Ondertussen creëert hij een sfeer waarin proberen veilig is. Waarin het plezierig is, waarin uitbundigheid kan zijn, maar ook verstilling. Bijzondere combinatie. Het helpt mij om mezelf te ontwikkelen als Mindful Run instructeur en als mens.

 

Ik ben blij dat ik Martijn en de Mindful Run heb ontdekt

 

Marian van 't Klooster

Werkzaam bij POH-GGZ bij Vicino


Met volle gedrevenheid en passie neemt Martijn je mee in zijn trainingen.

 

Je ervaart de Mindful Run methodiek zelf, krijgt veel praktische tools en extra achtergrondinformatie.

 

Na de trainingen kun je met alle ervaringen de cursussen zelf geven en jezelf daarin doorontwikkelen, welke kant je ook op zult gaan!

 

 

 

Ulrika de Jonge

Beweegcoach


Al 20 jaar loop ik hard en in de USA heb ik mijn yoga-opleiding gevolgd en daar heb ik 2 jaar lesgegeven. Hoe mooi is het dat deze twee samenkomen in Mindful Run.

 

Bij Martijn heb ik de cursus gevolgd tot instructeur. Zijn bevlogenheid en effectieve manier van werken, brengt hij enthousiast over. Precies waar Mindful Run over gaat: geen zweverigheid maar gewoon een down to earth benadering overgoten met FUN!

 

 

 

 

Marja Hofman

Eigenaar Mindful Run Terneuzen (wandelcoach)


Martijn is iemand die het leven heeft ervaren op diverse manieren.

 

Vanuit zijn ervaring heeft hij een prachtig concept opgezet en kan dit met heel zijn hart overbrengen.

 

Mijn opleiding tot Mindful Run Instucteur was zo inspirerend en energiek. Martijn doet dit heel gepassioneerd. Een eerlijke, integere en nuchtere cursus.

 

Bedankt Martijn, je bereikt de mens!

 

Nicole Wanningen

Mindful-Walk


Groot sporter, een mooi hart, goed verhaal en een verademing om mee samen te werken!😉

 

 

 

 

 

 

 

 

Arjan Riezebos

Ik ben werkzaam bij Groothoff verpakkingen, gecertificeerd mindful run instructeur in Olst-Wijhe en LR partner

 


Ruim een jaar geleden, op zoektocht naar hoe ik mijn passie voor het hardlopen zou kunnen overbrengen op anderen, kwam ik in aanraking met Mindful Run.

 

Na één gesprek met Martijn wist ik meteen dat ik de opleiding heel graag wilde volgen. Martijn heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd. Martijn is iemand met een persoonlijk verhaal.

 

Hij doet zijn werk vol passie. Hij geloofd in wat hij doet. En ik als Mindful Run instructeur en Wandelcoach mag het weer delen. Hoe mooi is dat?

Elif Kara

Rabobank Den Bosch


Afgelopen zomer heb ik bij Martijn de opleiding tot Mindful Run instructeur gevolgd.

 

Met veel passie en op een heldere en authentieke manier weet Martijn de Mindful Run methode en haar voordelen over te brengen.

 

Ik ben dankbaar om dit nu zelf aan mijn cursisten door te kunnen geven.

 

 

 

Natascha Slegers

Mindful Run Den Haag/Wassenaar


Martijn heb ik tijdens de opleidingen tot Mindful Run instructeur en Wandelcoach leren kennen als een inspirator pur sang. Hij heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd mij als instructeur en coach op mijn eigen natuurlijke manier, door te zijn wie ik ben, te kunnen neerzetten. Martijn is integer, no nonsens, helder in zijn communicatie en gewoon een fijn mens met veel drive én een missie; de Mindful Run methode door veel mensen te laten ervaren en op die manier meer mensen in hun bewustwording te stimuleren zodat zij zich gezonder en meer blij voelen. Hij heeft het "Mindful Run virus" op mij overgebracht en daar ben ik dankbaar voor :-)

 

Desiree Holtstege

Mindful & Fit