Mindfulness in Doetinchem met Marianne

Ontmoet Marianne van Kooten-Gerretsen, een 57-jarige vrouw uit Doetinchem die woont in de prachtige bossen van Slangenburg. Ze is getrouwd met Jeroen en heeft twee dochters, een zoon en is ook een trotse oma! Marianne is een gecertificeerd Mindful Walk-instructeur en haar missie is om mensen te helpen bewuster te worden van zichzelf en hun omgeving.

 

Voor Marianne betekent Mindful Walk ontspanning, genieten van de natuur en bewegen met aandacht voor je ademhaling. Het is een manier om in het moment te zijn en stress te verminderen. Als instructeur wil Marianne haar cursisten een stukje bewustwording geven, minder stress en meer energie laten ervaren. Van het hoofd naar het hart, zoals ze het zelf noemt.

 

Een van Marianne's favoriete oefeningen tijdens een Mindful Walk is de ademhalingsoefening. Door zich te concentreren op haar ademhaling krijgt ze rust en kan ze beter in het moment blijven.

 

Maar zelfs een ervaren instructeur zoals Marianne maakt wel eens een blunder. Na een les was er koffie en thee voor iedereen, maar de waterkoker was ontkalkt en niet goed nagespoeld. Het resultaat? Azijnthee voor alle deelnemers! Gelukkig konden ze er allemaal om lachen en het werd een anekdote die nog vaak werd verteld.

 

Het is niet alleen het plezier en de ontspanning die Marianne haalt uit Mindful Walk, maar ook de reacties van haar cursisten. Een van de leukste reacties die ze kreeg was: "Ik vond de cursus juist helemaal niet zweverig maar erg zinvol, had ik veel eerder moeten doen!" Het geeft Marianne veel voldoening om te zien hoe haar cursisten de lessen ervaren en hoe het hen helpt in hun dagelijks leven.

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in Mindful Walk, dan heeft Marianne een leuke tip voor je: kom meedoen! De cursus is laagdrempelig en voor iedereen op zijn of haar eigen niveau. En natuurlijk met een funfactor van 10!

 

Dus, als je op zoek bent naar ontspanning, bewustwording en meer energie, dan is Mindful Walk misschien wel iets voor jou. En wie weet kom je Marianne tegen tijdens een van haar lessen in de prachtige bossen van Slangenburg.

 

Als je geïnspireerd bent geraakt door het verhaal van Marianne en nieuwsgierig bent geworden naar Mindful Walk, waarom zou je dan niet de eerste stap zetten en een les bijwonen? Marianne belooft je een laagdrempelige en plezierige ervaring, en wie weet ontdek je wel hoe Mindful Walk jou kan helpen om meer rust en energie te vinden in het dagelijks leven. Dus waar wacht je nog op? Neem contact op met Marianne en maak een afspraak voor een les!