"Ontdek hoe Mindful Lunch Walks je kunnen helpen om meer mindfulness te integreren op de werkvloer"

"Ontdek hoe Mindful Lunch Walks je kunnen helpen om meer mindfulness te integreren op de werkvloer"

 

In onze drukke levens en hectische werkomgevingen kan het soms lastig zijn om in het hier en nu te blijven. We worden constant afgeleid door e-mails, telefoontjes en vergaderingen, waardoor we ons niet kunnen concentreren op wat er echt toe doet.

 

Mindfulness kan ons helpen om meer focus te krijgen, stress te verminderen en beter te functioneren op de werkvloer.

 

Mindfulness is een meditatieve praktijk die ons leert om onze aandacht te richten op het huidige moment en onze gedachten en gevoelens te observeren zonder oordeel. Het kan ons helpen om ons bewust te worden van onze automatische reacties op stressvolle situaties en ons te leren hoe we op een gezonde manier kunnen reageren.

 

Een manier om meer mindfulness op de werkvloer te integreren, is door regelmatig mindful pauzes te nemen. Neem bijvoorbeeld een Mindful Lunch Walk. Dit is een ontspannen wandeling tijdens je lunchpauze waarbij je bewust bent van je omgeving, je ademhaling en je gedachten. Het kan je helpen om je hoofd leeg te maken en te ontspannen, zodat je daarna weer fris aan de slag kunt.

 

Als je meer wilt leren over mindfulness en hoe je het kunt toepassen op de werkvloer, neem dan eens contact op met Mindful Run Nederland. Wij bieden verschillende programma's aan die je kunnen helpen om meer mindfulness te integreren in je dagelijkse leven, inclusief Mindful Lunch Walks. Onze gecertificeerde trainers zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen op je reis naar meer mindfulness.

 

Onze Mindful Lunch Walk worden door VGZ beoordeeld met 8,4

 

 

Dus, als je klaar bent om meer mindfulness te integreren in je werkdag, neem dan contact op met Mindful Run Nederland d.m.v. onderstaand formulier. 

 

De workshops kunnen live of online worden afgenomen. Klik hier voor onze workshops.

 

Hartelijke groet,

 

Martijn Mensink

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.