Lisette de Wit Mindful Walk Son en Breugel

Vandaag hebben we het genoegen gehad om Lisette de Wit te interviewen, een getalenteerde mindful walk-instructeur die in 2020 haar opleiding heeft afgerond en haar ervaringen graag wil delen met anderen.

 

Lisette is een 47-jarige getrouwde moeder van drie kinderen en heeft veel geleerd van de mindful walk opleiding die ze heeft gevolgd. Toen we vroegen wat MFR (Mindful Run & Walk) voor haar betekent, legde ze uit dat ze het vooral voor zichzelf heeft gedaan en dat het haar veel positieve veranderingen heeft gebracht. Dit heeft haar gemotiveerd om haar ervaringen te delen met anderen en hen te helpen om hetzelfde te ervaren.

 

We vroegen Lisette wat ze haar deelnemers graag wil brengen als instructeur en ze legde uit dat het haar doel is om hen te motiveren om te doen wat ze willen en kunnen zonder uit te stellen. "Gisteren is geweest, morgen moet nog komen, vandaag heb je," voegde ze eraan toe.

 

Lisette geniet van de afwisseling in de training en haar favoriete oefening is "blind lopen". Ze vindt het geweldig om te zien hoe deelnemers zichzelf uitdagen en groeien in zelfvertrouwen en trots.

 

Natuurlijk hebben we Lisette ook gevraagd naar een blunder die ze heeft gemaakt. Ze vertelde ons over een keer dat ze vergeten was dat haar training al was begonnen en deelnemers moesten bellen om te vragen waar ze bleef. Gelukkig waren ze begripvol en kon Lisette alsnog aan de slag.

 

Maar het zijn de positieve reacties van deelnemers die Lisette echt energie geven. Tijdens het thema 'loslaten' had een deelnemer het moeilijk, maar na de les vertelde ze hoe waardevol het voor haar was en hoe het haar had geholpen op haar werk. "Daar doe ik het allemaal voor!" zei Lisette enthousiast.

 

Als afsluiting vroegen we Lisette om een leuke tip voor de lezers. Ze adviseert om mindful walking of running eens uit te proberen en verzekert ons dat je na elke les met een glimlach naar huis gaat. Dus waar wacht je nog op? Ga eropuit en probeer het uit!

 

Meer informatie over Lisette vind je dan ook op haar eigen pagina.

 

Hartelijke groet,

 

Martijn Mensink

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.