Mindful Walk - Nationale Vitaliteitsweek 2024

De Nationale Vitaliteitsweek van 2024 komt er weer aan! De kans voor jou als bedrijf om je medewerkers in het zonnetje te zetten en te werken aan de vitaliteit.

Deze 10e editie van de vitaliteitsweek valt in de week van 23 t/m 29 september. 

 

Als het gaat om de gezondheid en inzetbaarheid van je medewerkers. Wat is dan de beste tip? Aandacht besteden aan bewegen! Want dit heeft bijzonder goede effecten op lichaam én geest. Zeker als je het combineert met mindfulness. Dat bekent meer energie en minder stress.

 

Wil je weten wat Mindful Walk voor jouw organisatie kan doen? Ontdek meer in onderstaande video.

Mindful walk is wandelen op een ontspannende én effectieve manier. Een manier van bewegen met aandacht voor bewustwording, focus op ademhaling en bovendien met veel plezier. Het zorgt ervoor dat je uit de gewoonte wordt gehaald om altijd maar haast te hebben en meer stil te staan in het hier en nu.

 

Met een Mindful Walk ervaar je meer energie, meer focus, meer aandacht en bovenal zorgt het voor ontspanning. Daarbij is het makkelijk te leren en toe te passen, bijvoorbeeld tijdens een lunchwandeling met collega’s. Daarbij kan je deze ervaring weer meenemen in je werk en dagelijks leven.

 

Bedrijven die gebruik maken van onze Mindful Walk

“Graag nog een keer, was een hele mooie ervaring -

“Heel leuk dankjewel, wat mij betreft mag dit een wekelijks ritueel worden”.

 

Ordina Nederland, Nieuwegein


Een Mindful Walk kan op ieder moment in de week en de dag worden georganiseerd.

 

Meer informatie

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan vrijblijvend contact op via het formulier onderaan deze pagina.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.