Een inspirerende workshop, De Mindful Lunch Walk
Een inspirerende workshop voor de week van de Werkstress van 14 t/m 18 november 2022 De Mindful Lunch Walk Voor bedrijven en instanties biedt Mindful Run Nederland de Mindful Lunch Walks aan.

De nationale vitaliteitsweek
Mindful Run organiseert voor jou bedrijf in de nationale vitaliteitsweek van 19 t/m 25 september een speciale Mindful Walk workhsop op locatie.

De grote verandering
Heb jij er ooit aan gedacht om een grote verandering in je leven aan te brengen? “Uiteindelijk hebben we alleen spijt van de kansen die we niet hebben genomen, de relaties waar we bang voor waren en de beslissingen die we te lang hebben gewacht om te nemen. ”

Hoe krijg ik mijn ademhaling onder controle?
Hoe krijg ik mijn ademhaling onder controle? Hoe krijg ik mijn ademhaling onder controle? Hoe weet je of je ademhalingsproblemen hebt? Hoe kan ik normaal ademen? Is diep inademen goed? Zomaar een paar vragen die wij regelmatig in onze cursus krijgen.

6 tips om snel meer conditie op te bouwen
Maar hoe bouw je conditie op? Waar begin je? We geven 6 tips om je op weg te helpen.

7 Voordelen van Goed ademhalen
Bewust ademhalen is de sleutel om je stress niveau en veel andere aspecten van je gezondheid beter te regelen. Als je de tijd neemt om bewust te ademen en te ontspannen, ben je een stuk beter bestand tegen de toenemende snelheid van het moderne leven.

Is het nou Mindfull of Mindful?
Is het nou Mindfull of Mindful? Er is wel eens wat verwarring over hoe je mindful of toch mindfull spelt. Ik zal je een handje helpen: de juiste spelling is Mindful, met één L.

Rule Nr. 6 Don't take yourself so damn seriously.
De Britse premier en zijn Russische collega zitten in gesprek, wanneer een assistent binnenstormt en volkomen gestrest verhaal doet. 'Jonathan,' zegt de premier, 'Ik kom er zo aan, but please do remember Rule Number 6.

Ik ben een denker!
Zodra je beseft dat jij bent die kan kiezen, kun je niet langer anderen de schuld geven voor het maken van negatieve gevoelens of negatieve gedachten. De nieuwe jij is vanaf nu alleen nog maar de waarnemer van al je gedachten en emoties.

Wie denkt Martijn Mensink wel dat hij is?
Vijf vragen aan Martijn Mensink van Mindful Run. Dat regelmatig een rondje lekker hardlopen je de broodnodige rust in je hoofd kan brengen hoef ik je niet meer te vertellen. En dat mindfulness ervoor zorgt dat je rust en ruimte gaat ervaren heb je me ook al vaak genoeg horen beweren. Hoe effectief moet het dan wel niet zijn als je die twee combineert?

Meer weergeven