ChatGPT Basistraining

 

Wat gaan we doen?

 

Tijdens deze basis training ga je direct met Chat GPT aan de slag.

 

• hoe werkt Chat Gpt

• hoe schrijf ik content voor mijn socials

• wat zijn goede prompts

• hoe maak ik gebruik van audio binnen Chat GPT

• hoe kan ik een blog schrijven

• hoe kan ik de vertaling van het Engels naar Nederlands aanpassen. 

• Welke AI tools zijn er nog meer die ik kan gebruiken voor mijn business.

 

Het inzetten van AI, zoals ChatGPT, opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. Deze cursus biedt een toegankelijke introductie tot deze AI-tool, die voor iedereen gratis beschikbaar is. Je leert niet alleen wat ChatGPT is en hoe het werkt, maar je gaat dus ook praktisch aan de slag om de toegevoegde waarde voor jouw werk te ontdekken.

 

Geen voorkennis nodig! De training behandelt alles vanaf het begin, inclusief het opstarten van ChatGPT met een account en een stapsgewijze instructie over waar en hoe je vragen kunt stellen. Na deze cursus kun je ChatGPT als jouw 'co-worker' gebruiken en een voorsprong hebben op anderen.

 

"Review Nils: De ChatGPT workshop die ik volgende is een mooi voorbeeld van een combinatie van: theorie, praktijk, ervaring, enthousiasme en niet onbelangrijk was ook heel leerzaam. Ik voeg daar passie nog aan toe  ‘Martijn bedenkt een workshop en begint gewoon’. De passie waarmee Martijn de workshop neerzet geeft motivatie om er echt mee aan de slag te gaan.

Je krijgt handvatten in de workshop om in  je eigen trainingen te gebruiken, zodat je het verschil kunt maken als trainer, maar ook als persoon. Door deze ingrediënten krijg ik zin om weer een volgende workshop of training te volgen 😊 "

 

Je kunt zelf kiezen of je live in Arnhem wil meedoen of online in je eigen omgeving.

 

Datum: Vrijdag 29 maart 2024
Locatie: Online/Live

Tijd: 09.00-11.00 uur
Prijs: 44,95

Trainer: Martijn Mensink

 

Aanmelden voor deze training kan via onderstaand formulier. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.