Word Mindful Run of Walk instructeur

 

Ben je enthousiast over ons concept? Ben je een enthousiaste hardloper, wandelaar, Powerwalker, (running)therapeut, Mindfulness trainer of leefstijlprofessional en deel je je enthousiasme graag met anderen? Dan is de 2-daagse opleiding tot Mindful Run® instructeur misschien wel iets voor jou.

 

Na het volgen van deze opleiding kun je met een licentie de erkende Mindful Run cursus en/of Mindful Walk cursus geven. 

 

De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel om de klant beter laten te ademen, zodat ze gemakkelijker en beter leren lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

 

De Mindful Walk cursus en de Mindful Run cursus hebben allebei dezelfde inhoud en opbouw. Het verschil zit hem in de beweegvorm, hardlopen of wandelen. Daarom kun je als Mindful Run® instructeur zowel de Mindful Run cursus als de Mindful Walk cursus verzorgen na deze opleiding. 

 

De cursus is in groepsverband en is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper of wandelaar mee kan doen. Het mooie van deze cursus is dat je de mindfulness- en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen of wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijgt de klant meer energie en minder stress, ook als ze niet aan het sporten zijn. De cursussen van Mindful Run® Nederland worden gemiddeld beoordeelt met een 9. 

 

Een bijkomend voordeel is dat jij tijdens het geven van de cursus zelf een mooie persoonlijke ontwikkeling doormaakt en dit door kunt geven aan je cursisten. Wij vinden het erg belangrijk dat jij werkt vanuit je hart, want alleen dan raak je de ander. 

 

Deze cursus kun je vanuit je eigen bedrijf als dienst aanbieden of geven naast je andere werk. 

 

Voor Opleidingsdata? Klik dan hier!

 

 

De opleiding wordt gegeven door Master Instructors Martijn Mensink en Dianne Schutmaat.

 

Alle Mindful Run® instructeurs zijn opgeleid om zowel de 5-weekse Mindful Run cursus als de 5-weekse Mindful Walk cursus aan te kunnen bieden. Zelf maak je een keuze of je beide cursussen aan wil bieden of één van beide. Tijdens de opleiding zijn we vooral praktijkgericht bezig. 10% van de tijd zijn we binnen voor uitleg en 90% van de tijd zijn we buiten om jou alle tools en technieken te geven om gelijk na de opleiding de 5-weekse cursus in de praktijk te brengen. Je ontvangt een compleet handboek met een uitgebreide omschrijving van de 5-weekse cursus en de methodiek, zodat je alles wat je geleerd hebt tijdens de opleiding terug kunt lezen. 

 

 

De 2 daagse instructeurs opleiding kost 795 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.).

 

Kosten voor de licentie zijn nu van €39,95 voor 29,95 per maand*. 

*Normaal 39,95 per maand. Dat is meer dan 20 procent korting. Dit bedrag is exclusief BTW en wordt maandelijks automatisch afgeschreven. Het jaarabonnement is tot wederopzegging en is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar. Toelating vindt plaats na volgen van de opleiding.

 

Voor alle informatie over deze opleiding

 

klik dan hier!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.