Mindful Run brengt je lekker in Balans

Mindful Run bevordert lichamelijke en geestelijke fitheid. Het vergroot je uithoudingsvermogen. Je energie en concentratieniveau gaan ook omhoog.

 

Met de tools en technieken van Mindful Run ervaar je al vrij snel minder stress.  

 

Mindful Run zorgt uiteindelijk voor een algehele gezonde levensbalans.

 

Mindful Run is een concept waarbij mindfulness en lichaams-bewustzijnsoefeningen worden gecombineerd voor, tijdens en na het hardlopen. Dit unieke concept bevordert lichamelijke en geestelijke fitheid. Het helpt om stress te verminderen en verbetert de prestaties en draagt bij aan een gelukkig, voldaan leven. Een leven vol in Balans.

 

Mindful Run is geschikt voor

 

De beginnende en gevorderde hardloper

Prestatie lopers die hun prestaties willen verbeteren

 

Voordelen van Mindful Run

 

Stressvermindering, ontspanning van lichaam en geest

Meer rust

Meer bewustwording

Meer aanwezigheid minder afleiding

Levens plezier en meer afwisseling tijdens het hardlopen

Beter omgaan met eigen emoties

Minder blessures

Betere prestaties door mentale kracht

Meer controle over je gedachten

 

Momenteel kun je meedoen aan onze online opleidingen of meedoen aan onze speciale 4 weekse Mindful Run/Walk cursus

 

Door de technieken en tools van Mindful Run ben ik mij meer bewust geworden en voel ik me meer in balans. Ik word er kalm en ontspannen van en krijg weer energie voor uitdagende zaken in het leven. Mindfulness is een geïntegreerd onderdeel van mijn leven geworden - vooral in mijn dagelijkse routine. Als man, vader, ondernemer en sportman ben ik beter mijn lichaamssignalen gaan herkennen, wat uiteindelijk voor meer balans in mijn leven heeft gezorgd.  

 

Martijn Mensink

Mindful Run

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.