Mindful Run 4 Kids op TV Gelderland

Het stressvolle, gehaaste leventje dat we tegenwoordig leiden, gaat helaas ook aan onze kinderen niet onopgemerkt voorbij. De vraag of we onze kinderen niet teveel druk opleggen om van alles te moeten en constant te presteren rijst. Vooral de druk om hoge cijfers te halen op school lijkt ervoor te zorgen dat kinderen stress ervaren, maar ook thuis en in hun vrije tijd lijkt de druk hoog. Rust en ontspanning zou deze kinderen kunnen helpen om beter met druk van buitenaf om te gaan.

 

Net als bij ‘normale’ Mindfulness probeert Mindful Run 4 Kids te helpen om lichaam en geest in verbinding te brengen. Sommige oefeningen zijn erop gericht om letterlijk even stil te staan, bijvoorbeeld door evenwichtsoefeningen.

 

Mindful Run 4 Kids is een manier om kinderen bewust te laten worden van hun lichaam en geest. Weten en voelen wie je bent. Mindful Run 4 Kids is een groeiproces waarin je probeert jezelf te leren kennen vanuit verschillende aspecten en waarbij je komt tot een evenwicht. 

 

Mindful Run 4 kids