· 

Mindful Run 4 kids Coach opleiding

In deze praktijkgerichte opleiding van 2 dagen leer je hoe je Mindful Run en/of Mindful Walk technieken kunt toepassen bij kinderen van 4–14 jaar. De focus ligt op het lopen, ervaren, leren, maar vooral veel oefeningen d.m.v. spelkaarten.

 

In 2019 kun je op onderstaande datums meedoen aan deze exclusieve 2-daagse opleiding.

Opleidingsdata

> Donderdag 22 augustus en vrijdag 23 augustus 2019 te Arnhem (Deze opleiding zit Vol)

 

> Donderdag 3 oktober en vrijdag 04 oktober 2019 te Arnhem (nog 4 plekken beschikbaar)

 

> Donderdag 7 november en vrijdag 08 november te Arnhem

Informatie over de opleiding

Docenten van deze opleiding zijn Martijn Mensink (Oprichter van Mindful Run Nederland) en Dennis Licht (Kidsrunning Trainer) Zij nemen je mee in de wereld van Mindfulness in combinatie met hardlopen/Wandelen voor kinderen.

 

Opleiding tot Mindful Run 4 kids coach

De opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. De 2-daagse opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen. Na het praktijk examen krijg je een diploma en ben je een Mindful Run 4 Kids coach.

 

Vanaf dat moment kun je workshops of een 4-weekse cursus Mindful Run/Walk 4 kids geven. Ook is het mogelijk om de geleerde oefeningen en technieken te gebruiken in je huidige programma.

 

 

Inhoud Mindful Run 4 kids coachopleiding

In de Mindful Run 4 kids coach opleiding leer je hoe je op een prettige manier mindfulness technieken kunt toepassen tijdens verschillende beweegvorm oefeningen gericht op wandelen en/of hardlopen. Alle oefeningen zijn volledig uitgeschreven in een Mindful Run 4 kids coach handboek. De oefeningen zijn geschikt voor kinderen van

4 t/m 14 jaar.

 

We leren je niet alleen oefeningen voor kinderen, maar ook een aantal basis mindfulness en ademhalingsoefeningen die je voor jezelf kunt toepassen om bewust en rustig voor de groep, klas te staan. Je kunt deze oefeningen integreren in je huidige werk en leven.

 

Vereisten om coach te worden 

Deze opleiding is geschikt voor leraren, therapeuten, groepswerkers, kindercoaches, ouders, of iedereen kinderen wil coachen.

 

Affiniteit of ervaring met mindfulness is een pré.

 

Maximale groepsgrootte

Per opleiding worden minimaal 8 en maximaal 12 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat, zodat het opleidingstraject daadwerkelijk een persoonlijke ontdekkingsreis kan worden.

 

Kosten

De 2-daagse kindercoach opleiding kost 695 euro (excl. b.t.w.)

Dit is inclusief koffie/thee/lunch

 

Wat kun en mag je allemaal na het volgen van de opleiding? 

•Les geven en het aanbieden van de 4 weekse Mindful Run en of Walk cursus 4 Kids;

•Het beschermde Mindful Run 4 Kids logo gebruiken voor marketingdoeleinden;

•Je wordt toegelaten tot onze besloten Facebook groep.

•Deelnemen aan de sociale media* van Mindful Run zoals Facebook, Twitter, Instagram.

 

Mindful Run in Nederland bestaat 5 jaar. Wil jij deel uit maken van ons team? Dan kun jij je aanmelden voor deze unieke opleiding d.m.v. onderstaand formulier in te vullen.

 

Sportieve groet,

 

Martijn Mensink

 

Mindful Run® Nederland

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0