3 Daagse opleiding Word Wandelcoach.

Ben je enthousiast over ons concept?

 

Hou je van bewegen? Ben je coach of wil je graag coach worden? Ben je running therapeut of mindfulness trainer? 

 

Dan is deze erkende 3-daagse opleiding Wandelcoaching misschien wel iets voor jou.

 

In  2020 kun je op onderstaande datum meedoen aan deze exclusieve 3-daagse opleiding.

 

Opleidingsdata 2019

 

Maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 maart 2020

 

De opleiding wordt gegeven door Master Instructors Martijn Mensink & Dianne Schutmaat

 

De opleiding Wandelcoaching van Mindful Run is coachen op een vernieuwende en effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische ervaringsoefeningen, waardoor de coachee weer volledig in contact komt met zichzelf. !

 

Het unieke van deze opleiding is dat wij een mix maken van wandelen in de drukke stad met het wandelen in de natuur. Alle technieken zijn gemakkelijk te integreren in je huidige leefstijl.

 

Tijdens dit proces leert de coachee om te gaan met zijn 'probleem' en zorgen we dat de levensenergie weer gaat stromen, waardoor de coachee de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Tijdens deze unieke 3 daagse opleiding maak je kennis met de coachingsmethodiek van Mindful Run. In deze opleiding ontvang je het zeer uitgebreide handwerkboek met daarin alle technieken en handvaten om het aangeleerde direct in de praktijk te brengen. 

 

De methodiek richt zich op. Bewegen, Ademhaling, Mindfulness en Neuro-Linguïstisch Programmeren(NLP).

 

Esther van der Salm. Een te gekke opleiding👏🏼👏🏼. Overzichtelijk (3 dgn), doeltreffend (praktijkgericht), intens en vooral waardevol 🙏🏻

In mijn praktijk als persoonlijke coach heb ik al heel wat coachees mogen en kunnen begeleiden in dat waar zij beter in willen worden. De methode die binnen deze opleiding wordt ingezet, speelt daarbij een grote en buitengewoon positieve rol. 

A gift for life 👌🏼 

 

Reviews over de Mindful Run opleidingen vind je hier

Foto's van de wandelcoach opleiding vind je hier

 

Praktische informatie

De opleiding duurt drie dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. Na deze intensieve 3 daagse kun je direct de geleerde technieken toepassen in de praktijk. 

 

Wat is Wandelcoaching met de Mindful Run coachingsmethode?

De natuur is ons kantoor. Coaching doen wij dan ook altijd in de natuur met ontspanning en plezier. Je leert mensen weer te voelen, inzicht te geven in gedachtes en gedrag. Je brengt mensen bij de kern, maar doet dit met een hoge fun factor, waardoor mensen weer in hun kracht komen te staan. Het beroep van coach is authentiek, uitdagend en geeft veel voldoening! Coaching met de Mindful Run Methode is coachen vanuit het hart!

 

Groepsgrootte

Per opleiding worden maximaal 6 tot 10 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat, zodat het opleidingstraject daadwerkelijk een persoonlijke ontdekkingsreis kan worden.

 

Kosten

Kosten voor de opleiding bedragen €1095 (excl. BTW).

Dit is inclusief koffie/thee en lunch.

 

Toelatingseisen

  • Je hebt affiniteit met coaching
  • Je bent een buitenmens
  • Je hebt affiniteit met mindfulness

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Mindful Run Nederland neemt daarna  contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.