Word Mindful Walk instructeur

Word Mindful Walk instructeur

 

Ben je enthousiast over ons concept? Ben je een enthousiaste wandelaar, running therapeut of mindfulness trainer en deel je dat enthousiasme graag met anderen? Dan is de 2-daagse opleiding tot Mindful Walk instructeur misschien wel iets voor jou.

 

In  2020 kun je op onderstaande datums meedoen aan deze exclusieve 2-daagse opleiding.

 

 

Opleidingsdata 2020:  

  •  > Start op donderdag 09 april tot en met vrijdag 10 april 2020                                                                                  

  ,,Inge Weijers: Ik ben zo blij dat ik de opleiding heb gedaan. Mindful Walk brengt hele mooie momenten voor de deelnemers en voor mij. Ik geef inmiddels ruim 20 jaar allerlei sportlessen maar dit is wat me écht raakt. Geweldig!"

 

Reviews over de Mindful Run opleidingen vind je hier

 

De opleiding wordt gegeven door Master Instructor Martijn Mensink.

 

Extra: 

Alle Mindful Wak instructeurs kunnen naast de Mindful Walk cursus ook de 5 weekse Mindful Run cursus aanbieden.

 

Opleiding Mindful Walk instructeur

De opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. De 2-daagse opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen. Na het praktijk examen krijg je een certificaat en ben je een gecertificeerde Mindful Walk instructeur. Vanaf dat moment kun je in je eigen woonplaats een 5 weekse Mindful Walk cursus geven. 

 

 

Vereisten om instructeur te worden

Het spreekt voor zich dat je, om Mindful Walk instructeur te worden passie moet hebben voor wandelen en of mindfulness. Wil je meedoen aan deze unieke opleiding dan moet je het volgende doen:

 

Een aanvraag indienen voor toelating tot de opleiding, waarbij de bovenstaande eis wordt onderbouwd. Deze aanvraag kun je mailen naar info@mindfulrun.nl o.v.v. Opleiding Mindful Walk instructeur.

 

Gedurende de opleidingsdagen oefen je alle onderdelen met collega-kandidaten. Ook wordt aandacht besteed aan het verder ontwikkelen van de eigen wandelechniek. De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een theoretisch en praktisch examen af.

 

Certificering en gecertificeerd blijven

Je bent gecertificeerd als je het theorie en praktijk examen hebt gehaald. Eén keer per jaar is er een bijscholingsdag voor de Mindful Walk instructeurs. Deze bijscholing is verplicht om je licentie te behouden van Mindful Run.

 

Maximale groepsgrootte

Per opleiding worden maximaal 8 tot 12 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat, zodat het opleidingstraject daadwerkelijk een persoonlijke ontdekkingsreis kan worden.

 

Kosten

De 2 daagse instructeursopleiding kost 695 euro (excl. b.t.w.)

Dit is inclusief koffie/thee/lunch

 

Wat kun en mag je allemaal als instructeur?

•Les geven en het aanbieden van de 5 weekse Mindful Run en of Walk cursus;

•Het beschermde logo gebruiken voor marketingdoeleinden;

•Je cursus aanbieden op www.mindfulrun.nl*;  

•Deelnemen aan de sociale media* van Mindful Run zoals Facebook, Twitter, Instagram.

 

*Mindful Run beheert de website. Hiervoor geldt een jaarlijkse bijdrage van 95 euro. 

 

Mindful Run in Nederland bestaat 4 jaar. Wil jij deel uit maken van ons team? Dan kun jij je aanmelden voor deze unieke opleiding d.m.v. onderstaand formulier in te vullen.

 

Sportieve groet,

 

Martijn Mensink

Mindful Run Nederland

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.