50 gratis Mindfulness oefeningen
50 leuke en effectieve mindfulness oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

TrailRun Clinic Montferland
🏃‍♂️🌳 TrailRun Clinic Montferland 🏃‍♂️🌳 Ben je op zoek naar een unieke en verfrissende manier om mindfulness in je leven te integreren, terwijl je ook geniet van de prachtige natuur om je heen? Dan hebben we iets speciaals voor je gepland - een TrailRun Clinic in het mooie Montferland bij Beek.

fijne meditatie voor rust in je hoofd
Deze meditatie neemt je mee op een visuele en auditieve reis, gecombineerd met kalmerende muziek en rustgevende beelden. De zachte stem die je begeleidt, helpt je om je gedachten los te laten en je te concentreren op het huidige moment.

50 Tips voor de Ultieme Vierdaagse-ervaring
Er is maar 1 "sport" die al tig jaar uit elk onderzoek het beste naar voren komt: WANDELEN: minsten 30 min.per dag. Daarom 50 tips die je kunt gebruiken voor het wandelen.

Trailrun Clinic in 't Leesten bij Apeldoorn
Ben je op zoek naar een unieke en verfrissende manier om mindfulness in je leven te integreren, terwijl je ook geniet van de prachtige natuur om je heen? Dan hebben we iets speciaals voor je gepland - een Trailrun Clinic in de adembenemende mooie omgeving van 't Leesten! (Apeldoorn)

ChatGPT Basistraining
Maak een vliegende start met ChatGPT. - Krijg inzicht waarvoor je ChatGPT kunt gebruiken. - Leer stap voor stap werken met ChatGPT. - Raak vertrouwd met ChatGPT

Nederlanders worden te dik
De Cijfers Liegen Niet: Nederlanders worden te dik Het is geen geheim dat de moderne samenleving worstelt met een gebrek aan beweging. Te veel mensen brengen hun dagen zittend door, gevangen in een web van schermen, bureaustoelen en gemakkelijke toegang tot calorierijk voedsel. De weegschaal liegt niet, en de cijfers over obesitas en aanverwante gezondheidsproblemen spreken boekdelen.

Dry January: 20 voordelen op een rijtje
Meer Energie: Voel je die middagdip verdwijnen als sneeuw voor de zon! Geld Besparen: Portemonnee blij, jij blij. Betere Huid: Hallo, natuurlijke glans! Gewichtsverlies: Zeg maar dag tegen die extra kilo's.

10 Tips om de Kou en Regen te Verslaan
10 Tips om de Kou en Regen te Verslaan.Waterdichte Schoenen: Investeer in waterdichte hardloopschoenen om je voeten droog en comfortabel te houden, vooral als je van plan bent door plassen te rennen.

7 vragen aan Esther Bolt
Mijn naam is Esther en ik ben werkzaam als leefstijlcoach in mijn eigen praktijk Responsum. Daarnaast ben ik Mindful Run & Walk instructeur in Delft en omstreken. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de grafische wereld besloot ik een aantal jaar geleden het roer om te gooien en werk te maken van mijn fascinatie voor gezondheid en leefstijl.

Meer weergeven