Opeens verdwijnen de wolken en realiseer je dat de Zon er altijd al was

En opeens verdwijnen de wolken en realiseer je dat de zon er altijd al was.

 

Het mooie van het leven in het nu is dat je op ieder moment van het leven weer op iets nieuws uitkomt, waar je nog niet eerder aan had gedacht.

 

Een moment waar je niet over hoeft na te denken, een moment van schrijf maar van je af. Zo las ik gisteren in de Happinez, een mindstyle magazine, dat sommige mensen die wakker worden uit de droom die leven op aarde heet een "FUCK IT" moment hebben gehad.

 

Een 'FUCK IT' (AHA-moment) moment is het moment dat je wakker wordt. De wolken verdwijnen en de zon gaat schijnen.

 

Wakker worden

 

Wakker worden kan ik ook omschrijven als een moment waarop jij je realiseert dat alles goed is zoals het is. Zo'n moment dat je beseft dat jij niet gek bent maar de wereld is gek. Zo'n moment dat je geen controle meer hoeft te hebben. Zo'n moment dat je beseft dat jij niet de gedachten bent. Zo'n moment dat je eindelijk alle antwoorden krijgt die jij je zelf hebt gesteld. Zo'n moment dat je begrijpt dat er niks te begrijpen valt. Zo'n moment dat je beseft dat je kunt loslaten. Zo'n moment dat je niet meer gaat denken maar gaat voelen. Zo'n moment dat je vrij bent in je doen en laten. Zo'n moment dat je vrij kunt zijn van verslaving. Zo'n moment dat je beseft dat je eindelijk wakker bent geworden uit de droom en geen vragen meer hebt.

 

Vandaag alweer twee jaar schreeuwde ik het er uit “Fuck it” Ik was keihard in de kosmische grap getrapt. Het moment van wakker worden was aangekomen, het moment dat ik ontwaakte uit de droom.Het was een dag dat de wolken verdwenen en de zon begon te schijnen. Achteraf gezien een mooie dag om wakker te worden.

 

Inzicht

 

Wakker worden is een inzicht in je denken. Dit inzicht is bereik voor ieder mens omdat ieder mens dit inzicht al bij zich draagt. Het inzicht is voor meel mensen uitzicht omdat het denken dit niet toelaat. Word jij bewust van dit denken dan kun je erop reken dat dit inzicht compleet helder wordt.

 

Het is mijn missie om mensen in de Mindful Run dit inzicht terug te geven.

 

Problemen

 

De meeste problemen in het leven ontstaan door twee oorzaken. We doen iets zonder na te denken, of we blijven denken zonder iets te doen.

 

Just Run Mindfully,

 

Martijn Mensink

Reactie schrijven

Commentaren: 0